Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 11. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN

Pošto komunikaciju sa okolinom doživljavate kao nesklad, poslednje o čemu razmišljate je to da vi treba da se prilagođavate nekome. Od drugih očekujete ono na šta sami niste spremni. Družite se sa osobama koje na vas vrše negativan uticaj ili su na izvestan način nemoćne. Nikako da deo krivice prebacite na sebe.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Narednih dana potvrđujete da ste pravi zavodnici. Skloni ste flertu, sada posebno. Zračite ne samo šarmom i lepotom već i željom za užicima. Izbegavajte ljubavne afere. Budite dovoljno mudri da ne sedite na više stolica odjednom. Možete izgubiti sve. Pokušajte da lečeći uzrok sanirate posledice. Poslovi malo kasne.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Ograničenja na koja nailazite predstavljaju posledicu zdravstvenih tegoba. Mnogi pripadnici znaka, budući da nisu u najboljoj formi, prednost daju samoći i radu u tišini. Saznanje da se projekti odvijaju sporije nego što um može da pretpostavi – teško pada. Šta da se radi?

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK

Muku mučite oko para. Pošto ste u panici zbog toga, razmišljate čime još da se bavite kako biste popravili porodični budžet. Zalihe ste već napravili, pa je deo briga za vama, ali treba još puno toga za normalnu egzistenciju. Tešite se – jedan prijatelj će vam priskočiti u pomoć. Prihvatite predlog vezan za nov posao.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Ovih dana ste vredni, tako da su rezultati vidljivi. Razmišljate o novom poslu, ugovorima i finansijskim ulaganjima. Očekuju vas veliki uspesi u ličnoj profesiji, ali samo ako se potrudite. Druženje sa osobama rođenim u vatrenim znacima prija. Mnogo vatre trenutno vam ni najmanje ne smeta.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Imate posla preko glave. Pošto kad je najveća gužva nemate na koga da se oslonite, sve sami “odrađujete”, što vam ne pada teško, čak ste na tu situaciju navikli. Zdravstvena situacija nije idealna. Nasledne tegobe i hronične bolesti usporavaju i ograničavaju aktivnosti dana.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Pošto vas okolina ograničava i kvari vam raspoloženje, pokušajte da se od nje distancirate. Sa partnerom ne ulazite u dublje rasprave, sa saradnicima birajte reči. To je oproban način za izbegavanje sekiracije i tračeva u koje možete biti upleteni, i to ne svojom krivicom. Samo u radu i redu leži rešenje trenutnih problema.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Lepo izgledate, lepo se osećate, šta biste više? Da li treba razmišljati o uzrocima takvog stanja i na taj način kvariti čari trenutka? Samo slepa osoba ne vidi da ste zaljubljeni. Ljubav se teško može sakriti. Pošto to od vas niko ne traži, otvoreno se bacite u zagrljaj voljenoj osobi.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Sve se dešava munjevito. Reagujete ispravno, ali je misaoni proces veoma intenzivan, što za posledicu ima nervozu. Pošto rešavate bitne probleme, “padate” na sitnicama. Svađate se sa bliskim osobama, trošeći energiju uludo. Izbegavajte uzrujavanja i ekscentrične postupke. Utiču na lepotu.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC

Ne dozvolite da vas obuzmu mračne misli i pesimističke težnje. Preosetljivi ste na odnose u okruženju, do te mere da možete ugroziti sopstveno zdravlje. Pošto je svest o sopstvenim vrednostima oslabila, poželjno je raditi na izgradnji samopouzdanja. Imate toliko kvaliteta, pa ih konkretizujte.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA

I dalje ste pod snažnim uticajem planeta koje utiču na jačanje seksualne želje. Doduše, manje srećni pripadnici znaka mogu imati problema sa grlom. Pošto je pred vama uzbudljiv dan, ne dozvolite da vas zdravstveni problemi ometu u ostvarivanju romantičnih želja. Budite oprezni!

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Izvesna situacija zahteva prilagođavanje. U želji da ništa ne izgubite, stalno se kolebate. Šta god da uradite, jedno kajanje ne gine. Setite se ranijih iskustava i shodno njima postupite u datom trenutku. Pošto su vas Lavovi više puta izneverili, poželjno je konsultovati se sa osobom koja je objektivnija.

OSTAVI KOMENTAR