Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 11. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

Škorpija Ivanka Trump

Škorpija Ivanka Trump (30.11.1981.)

Ovan
21.03 – 20.04
Opasnost od rizika i povreda postoji, ali postoji i način da ih izbegneš. Oprezno izbegavaj sukobe. Okolnosti će se prosto nameštati u tvom smeru i iskušavati tvoj nervni sistem. Ne daj se, ne dozvoli sebi da te gluposti izbace iz takta, jer ćeš biti na gubitku.

Bik
21.04 – 20.05
Osetljiva si kada je reč o ljubavi i partnerstvu bilo koje vrste. Lako je izvesti te iz takta, tako da moraš nešto konkretno preduzeti kako bi izbegla provokacije. Partner te čini ljubomornom, pa je poželjno razmisliti koliko u njegovim rečima ima istine. Nije zlonameran, ali se oseća zapostavljeno.

Blizanci
21.05 – 20.06
Pošto si lakomislena i nepromišljena, lako možeš postati žrtva prevare. Stoga ne veruj svakome, kako bi izbegla rizik. Nije isključena mogućnost povreda izazvanih viškom energije i sumanutim potezima. Razum treba uključiti u igru i pre svake akcije dobro promisliti.

Rak
21.06 – 20.07
Obaveza imaš preko glave, a zdravlje popušta. Ukoliko posvetiš pažnju svom imunom sistemu, sve će biti u redu. U protivnom, slaba tačka organizma stupa na scenu. Ne gnjavi partnera svojim idejama. On ima drugačije mišljenje o svemu, pa mu dozvoli da se iskaže. Ne mora tvoja biti poslednja!

Lav
21.07 – 21.08
Danas si u mogućnosti da iskažeš svoje misli ležernije nego što ih doživljavaš. Tvoja trenutna nesigurnost vezana uz nedavnu odluku olakšava ti praćenje promena koje nastaju danas. Spremna si da usporiš svoje planove čak i ako to ometa tvoje dugoročne ciljeve.

Devica
22.08 – 22.09
Nervoza je posledica iscrpljenosti. Kad joj dodaš okruženje koje te obmanjuje i pokušava da ostvari neke svoje sumanute ideje, mora se priznati da ti nije lako. Ali moraćeš malo da se odmoriš i obaveze svedeš na razumnu meru. Ne idealizuj ni prijatelje, ali ni partnera. Devica si, zar ne?

Vaga
23.09 – 22.10
Ušla si u negativnu fazu. Ne želiš da te prijatelji vide u lošem raspoloženju, ali ti ne smeta da te čuju. Gnjavi ih preko telefona vodeći kilometarske razgovore. Pokušaj da dan, koliko je moguće, provedeš u tišini. Dosta si se ispričala, pa je poželjno suočiti se sa sopstvenim slabostima.

Škorpija
23.10 – 22.11
Danas bi ti prijatelji mogli priskočiti u pomoć dobrim savetima. Nisi sigurna treba li ti spas pa bi mogla da odbiješ pomoć. Umesto što gledaš na ponude drugih kao na znak svoje slabosti, pokušaj da u tome pronađeš nešto dublje. Upamti, prihvatanje pomoći od ljudi kojima veruješ ne znači tvoju slabost nego je znak inteligencije i snage.

Strelac
23.11 – 20.12
Previše si zabrinuta oko toga činiš li pravu stvar, jer bi danas mogla da propustiš šansu za emotivni ili duhovni napredak. Osećaš kako si došla do kraja a velika odluka stoji pred tobom. No, nemoj je donositi ako se osećaš izvan ravnoteže. Umesto razmišljanja o svom sledećem pozivu, daj samoj sebi vremena za istraživanje svoje veze sa Svemirom bez nepotrebnih pretpostavki.

Jarac
21.12 – 19.01
Odgovorna si, što tvoji prijatelji i članovi porodice mogu da zloupotrebe. Stoga, prihvati činjenicu da je laž ponekad korisna, pošto pomaže da se otarasiš nasrtljivaca koji nisu ni svesni koliko te opterećuju. Razmišljaj više o sebi i distanciraj se od svih, pa makar to bili i tvoji najbliži.

Vodolija
20.01 – 18.02
Danas počni da držiš dijetu. Metabolizam ti je slab, a apetit jak, tako da je ugrožen tvoj vitki stas. Poslednji je trenutak da napraviš plan kako se više kretati, a manje jesti. Za početak, izbegavaj vožnju autobusom i slatkiše. Neka druga faza bude drastičnija – katanac na frižider.

Ribe
19.02 – 20.03
Nešto si naumila i nema sile koja te u tome može sprečiti. Ukoliko su ti namere dobre, tj. ako ne ugrožavaš ničije interese, biće sve u redu. U protivnom, razmisli da li je ono za šta se boriš vredno prelaženja preko nekih tvojih moralnih načela. Druženje sa Škorpijom može biti i te kako korisno.

OSTAVI KOMENTAR