Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 11. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iskoristite povoljne planetarne uticaje za ostvarivanje ciljeva poslovne i emotivne prirode. Niko ne sumnja u ishod; biće više nego povoljan. U fazi ste ekspanzije, zdravi i dobro raspoloženi. Poželjno je što duže održati ovo stanje, pa izbegavajte arogantne postupke. Pravilnije se hranite.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Mnoge Bikove očekuje zaljubljivanje, a one manje srećne – svađe sa partnerom. Dan je u znaku burnih emotivnih reakcija, svađa, ali i mirenja. Zahvaljujući inventivnosti, postići ćete uspeh. Krajem dana moguća je nervna razdražljivost, nastala kao reakcija na jedan preuranjeni potez.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sklonost ka hipotezama može da vam pokvari izuzetno uspešan dan. Ukoliko prestanete da se opterećujete nebitnim stvarima i okrenete se radu, ostvarićete zapažene rezultate. Vatreni temperament iskoristite za ostvarivanje ciljeva, a ne za uzaludne rasprave sa partnerom. Nečemu treba dati prioritet.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Jadni Rakovi su, kao po običaju, nemirni i nervozni. Iako želite da prikrijete to stanje, teško će vam poći za rukom. Nikako ne dozvolite da vas samoća i osećaj odbačenosti obuzmu, jer vam u tom slučaju depresija ne gine. Okrenite se druženjima, interesovanjima i obavezama, kojih imate na pretek.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Neplanirani događaji mogu vam ulepšati dan. Očekujte srećne trenutke, promenu okolnosti nabolje i uspešne špekulacije. Biće i ljubavi, jer je ona vaš glavni stimulans, pokretačka snaga koja daje smisao vašem životu. Ukoliko je ne usmerite na partnera, onda ćete je usmeriti ka deci ili unučićima. Prijatnost.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Rad, rad i samo rad. Neće vam teško pasti, jer sve čega se latite ide glatko i brže nego što ste zamislili. Pošto je takva stvar, zadajte sebi što više obaveza, pošto ćete ih sa lakoćom ostvariti. Ne zaboravite na provod koji vas očekuje pod uslovom da prihvatite poziv. Relaksacija prija!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Mlađi pripadnici znaka su u fazi emotivnih preživljavanja, a oni stariji u fazi preispitivanja. Oni pokušavaju da svoje odnose sa okolinom razmotre i zauzmu objektivan stav. Neće uspeti, jer im ipak nedostaje objektivnosti, hteli to da priznaju ili ne. Ne lupajte glavu, već uživajte, jer imate podršku zvezda.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Svi postupci i poslovi odvijaju se teže nego što ste planirali. Morate uložiti dodatni napor, biti strpljivi i čekati. To Škorpijama teško pada pošto su pod direktnim Marsovim uticajem. Ne opterećujte okolinu neurotičnim ponašanjem. Budite objektivniji kad je vaša malenkost u pitanju.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Kad nekoga treba ubeđivati, pravi ste majstor. Lakše vam je da filozofirate i pričate nego da konkretno radite. Posebno vam teško padaju fizički poslovi, koje želite da prebacite na druge. Pošto neko treba da kritikuje, konstruktivno razmišlja i uspešno plasira ideje, zašto to ne biste bili vi?

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Sve vam ide glatko po pitanju posla. Ukoliko mislite da nije tako, grešite. Sve stvari će doći na svoje mesto i videćete da ste u pravu. Okolina može mnogo šta da vam prigovori, ali kad je posao u pitanju – tu ste idealni. Uspešno uređivanje društvenih kontakata i pravljenje zajedničkih planova.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Pod uslovom da se nađete u situaciji da neko pokušava da vas prevari i izbaci iz takta nasilnim postupkom, budite pribrani, jer ćete samo tako profitirati. Ukoliko se spustite na nivo osoba koje imaju nameru da vas ugroze, ništa nećete postići, već ćete se samo nervirati. Preosetljivost i promena raspoloženja.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Tema dana su ljubav i osećanje podređenosti u vezi. Možda ste preosetljivi i sve doživljavate ozbiljnije nego što jeste? Možda ste neke stvari zapustili i postali svesni da se sa njima teško možete izboriti? Postoji toliko toga zbog čega se možete osećati razočarano. Ne očajavajte – nova veza je na vidiku.

SHARE
Prethodni članakJustin Bieber – One Time
Naredni članakTo je ljubav!

OSTAVI KOMENTAR