Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. januar 2010.

Tvoje zvezde za 11. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30055812_000093

Slavljenica Mary J. Blige (11.1.1971.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Imaš dobre ideje i planove kako da dođeš do onoga što želiš, ali nisi dovoljno zainteresovana da kreneš u akciju. Radije sve prepuštaš drugima. Posle bi mogla da zažališ što nisi reagovala na vreme, pa stoga bolje iz ovih stopa kreni u akciju.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Šta može da zagolica pažnju praktičnog i tvrdoglavog Bika? Zna se, ljubav! Suviše razmišljaš i analiziraš partnera. Tešiš se, jer te barem nagoni na razmišljanje. Pošto si nepopravljivi esteta, od njega očekuješ da poseduje sličnu osobinu. Period pred tobom nije dobar za sudbonosne poteze.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sviđa ti se ideja da isprobavaš neke nove stvari pa ćeš i danas hteti da isprobaš mnogo toga novog i da ne propustiš ništa što se trenutno događa. Prepusti se osećanjima i uživaj u trenutku, iako ne bi bilo loše da ipak postaviš sebi neke granice kako ne bi preterivala.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Jedna tebi vrlo draga osoba danas bi mogla da pokaže šta zapravo oseća prema tebi i koliko si joj draga. Problem bi ti mogao stvoriti osećaj da i ti toj osobi moraš pokazati svoja osećanja, ali ne znaš kako. Tako nešto nije potrebno planirati. Opusti se i uživaj, sve će doći u svoje vreme.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Imaš jako mnogo velikih ideja i želiš to da pokažeš drugima, ali imaš i dosta obaveza koje je potrebno što pre rešiti. Kako bi drugi mogli ozbiljno da te shvate bolje prvo obavi sve ono što moraš kako bi potom mirne savesti mogla da kreneš dalje, znajući da nikoga nećeš izneveriti.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Toliko toga zanimljivog će ti se danas nuditi da će ti pravi izazov predstavljati da kažeš kada je dosta i da malo usporiš. Takav tempo nećeš moći još dugo da držiš, stoga ne bi bilo loše kada bi sve radila nešto laganijim tempom kako bi sačuvala dovoljno energije za sutra.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pošto ti je imunitet oslabljen, moraš povesti više računa o sebi. Moraš unositi u organizam više tečnosti i vitamina, svežeg voća i povrća, pre svega. Sa druge strane, trebalo bi da smanjiš dnevnu dozu slatkiša, zbog mogućih problema sa kilažom. Osnov dobrog zdravlja je u prvom redu pravilna i uravnotežena ishrana.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nemoj uporno u svemu da tražiš probleme, čak i tamo gde ih trenutno nema. Moraš naučiti da uživaš u trenutku, pa se opusti i zabavi. Vrati optimizam u život i pokušaj da na situaciju gledaš s nešto pozitivnije strane. Videćeš koliko je lepih stvari svakodnevno oko tebe, a da to i ne primećuješ.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Želja da se nametneš okolini trenutno je pojačana. Dokle će drugi to da trpe? Nisi ni svesna koliko potenciraš svoje kvalitete. Oni i bez suvišnih reči mogu da budu vidljivi. Pokušaj da na nenametljiv način staviš do znanja okolini koliko vrediš. Srećan ishod je na vidiku.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Budi usredsređena na ono što radiš, čak i kada to traje nešto duže nego inače. Ako sada odustaneš odbacićeš sav trud koji si uložila tokom nekoliko poslednjih nedleja. Zadrži pozitivno stanje duha i optimizam, budi uporna i strpljiva ako hoćeš da postigneš ono što želiš.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Sama ne možeš, a u društvu loše funkcionišeš. Okolini smeta tvoj specifičan način razmišljanja, koji na prvi pogled deluje iritirajuće. Šta da se radi kada si rođeni predvodnik, a oni su u svim vremenima i svim prilikama u sukobu sa sredinom. Uznemiravajuća iskustva unutar kolektiva uspešno ćeš izbeći.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Kod tebe se sve dešava u stilu sve ili ništa. Današnji događaji upravo to potvrđuju. Nude ti se prilike na sve strane. Svi te obasipaju komplimentima i šalju primamljive ponude. Koliko ćeš uspeti da iskoristiš – pitanje je? Ne dozvolite da te kolebljivost i sumnja u sopstvene kvalitete blokiraju.

OSTAVI KOMENTAR