Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. februar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 11. februar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
I dalje ste bezrazložno napeti, jer često cepate dlaku načetvoro, pa psihičko zdravlje može biti u krizi. Za sve postoji lek, a u vašem slučaju to je hobi. Na svu sreću, imate bezbroj hobija. Pa, recimo, prepustite se onom koji vam prvi padne na pamet. Još ukoliko igra podrazumeva i fizičku aktivnost – problem će biti kao rukom odnesen.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Očekuje vas uspešan dan na svim poljima – čak i na finansijskom. Posao i ljubav već ste sredili, ali kad su posredi finansije – tu se već duže vreme spotičete. Međutim, ne očajavajte – nazire se izlaz iz ovog samo naizgled nerešivog problema. Ako se budete izborili sa jednom od mana, tvrdoglavošću, sve će biti u redu.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nervirate se više nego što bi trebalo. Pošto situacija zahteva ulaganje napora, a vi niste spremni da se žrtvujete, moraćete da se suočite i sa delimičnim uspehom. Ipak, bolje išta nego ništa. Budite prema sebi objektivni i shvatite da ste se upustili u problem kom još uvek niste dorasli. Stoga bi najbolje bilo da promenite sferu interesovanja, jer kvaliteta, svakako, imate na pretek.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Iz čista mira ste napeti i nervozni. Razlog se ne nalazi u drugima, već pre svega u vama samima. Volite da pravite probleme i tamo gde ih nema. Možda vam je naprosto dosadno. Pokušajte da ne opterećujete okolinu svojim hirovima, jer ni ona nije bez nerava, iako vam štošta toleriše. Strpljivo sačekajte svojih pet minuta.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Želja za dominacijom danas je naglašena. Okolina će pokušati da vas eskivira ukoliko preterate sa ekscentričnošću i agresivnošću. Svesni ste svojih kvaliteta, ali to ne znači da morate da ih namećete drugima. Mogući su problemi sa jednom Škorpijom, koja je tvrdoglavija i sujetnija čak i od vas. Stoga – pamet u glavu.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Nervni sistem je blago uzdrman. Razloga zbog kojih se loše osećate ima bezbroj, mada su svi, kad bolje razmislite, zaista minorni. Polagali ste nadu u neke neizvodljive stvari, pa nije ni čudo što se nisu ostvarile. Dakle, postavili ste pred sebe gotovo nesavladive ciljeve, pa se nervirate zbog toga što se nisu ostvarili. Smanjite apetite. Devica ste, što znači da ste sposobni za sve.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Uporni ste, ali se isplati. Rešavate važan životni problem, koji vam je već duže vreme zadavao muke. Iako se materijalna situacija popravlja, morate biti racionalniji sa trošenjem, jer novac brže trošite nego što to situacija dozvoljava. Niste uvek u pravu, posebno u vezi sa procenom jednog prijatelja.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
U svom ste elementu, što znači da vredno radite i ljubomorno čuvate tajnu uspeha samo za sebe. Kao saradnik ste veoma korektni. Čim se postavi pitanje prestiža, ne želite da otkrivate svoje adute. Imate pravo na tajni recept za uspeh. Partner i ostali ukućani doživljavaju vas kao dominantnu osobu.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Morate skupiti hrabrost kako biste se suočili sa životnim izazovima. U pitanju je rizik, ali samo tako možete i dobiti. U protivnom se morate osloniti na druge, što ne volite. Uz to, oni su manje pouzdani od vas. Jedan poklon ćete nepromišljeno prihvatiti, zbog čega ćete se možda i pokajati. Iza njega ćete nazreti svojevrsnu ucenu.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Sve ukazuje na to da često umete da budete i mazohista. Reći ćete da to nije tačno, ali niko kao vi ne može tako dugo da trpi presiju sa strane. Kao da nemate svoju ličnost i ne možete jasno da kažete šta vas muči. Rezultate možete ostvariti samo korenitim promenama. Izbacite iz sebe nezadovoljstvo, makar i svađom. Morate svima staviti do znanja da držite pre svega do sebe i svog ponosa.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Situacija zahteva prilagođavanje proseku, što najviše mrzite. Oduvek ste nastojali da se izvučete iz prosečnosti i banalnosti. U sredini u kojoj radite važite za inovatora, pa od nje očekujete da prihvati neke vaše ideje. Iako su vam saradnici manje pronicljivi nego što ste mislili, uzdajte se u svoje kvalitete, pa će ih s vremenom i oni prihvatiti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pred vama je realizacija mnogih stvari. Posao i poboljšanje finansijske situacije nalaze se na prvom mestu. Ukoliko niste sasvim zadovoljni postignutim, znači da vam nedostaje odlučnost. Ponekad se morate i nametnuti da bi vas drugi primetili i angažovali. Pa nećete valjda čekati da vas povuku za rukav.

OSTAVI KOMENTAR