Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 11. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30052646_000063

Strelac Tré Cool (9.12.1972.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ovo nije vikend tokom koga je poželjno da se previše zabavljaš i izlaziš. Malo se opusti i odmori od svega. Vreme je da napuniš baterije i malo više razmisliš o svojim postupcima, ciljevima i svemu što si postigla tokom nekoliko poslednjih meseci.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Biće ti teško da razumeš druge osobe, jer će ti se činiti kao da ne govorite istim jezikom. Nemoj brzo odustajati. Pokušaj da se malo više družiš s tim osobama, prođite kroz neke situacije zajedno. Tada će ti puno toga biti logičnije i jasnije. Ne može sve uvek brzo delovati, za neke stvari treba puno truda.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nisi baš zagovornik neočekivanih iznenađenja. Posebno se pribojavaš onih koja su neugodna po tebe. Imaš izbor i mogućnost delovanja pa uradi ono što se od tebe očekuje ili što smatraš da moraš. Reši nedoumice s bratom ili rođakom. Čuvaj se prehlade.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Vrlo je bitno da znaš šta želiš. Problem nije ukoliko sve uvek ne funkcioniš kako bi ti želela, to je nešto sasvim normalno dogod znaš u kom smeru treba ići dalje. Budi malo sigurnija u sebe i svoje postupke. Takođe, nemoj sebi postavljati previsoke ciljeve koje je vrlo teško dostići.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Iako si drugima vrlo simpatična i veruju ti kada nešto govoriš, to neće biti dovoljno. Moraš se malo više aktivirati oko onoga što radiš i pokazati im da to stvarno i znaš. Nemoj misliti da ti ne veruju – neki ljudi su jednostavno sumnjičaviji i oprezniji pa su im potrebni dokazi. To ne bi trebalo da ti predstavlja problem.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Tokom vikenda možeš malo više razgovarati s voljenom osobom i probuditi neke teme koje sve vreme čekaju, a za njih nikako ne uspevaš da uhvatiš vremena. Vikend možeš iskoristiti da se dodatno povežeš s njim i da zajedno prođete kroz neke nove situacije. Ukoliko nemaš partnera, vikend provedi s porodicom.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Nemoj tražiti probleme tamo gde ih nema. Nemoj stalno čekati da se dogodi nešto što ti ne odgovara već uživaj u trenutku. Pričaj s ljudima koje voliš i druži se s njima. Probleme i tako ne možeš da sprečiš, kada dođu to ćeš sigurno znati. A do tada samo polako – opusti se i odmori.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ovo će za sve škorpije biti vrlo uzbudljiv vikend pun strasti. Ukoliko nemaš partnera mogla bi upoznati nekoga s kim će ti biti zanimljivo i uživaćeš u zajedničkom druženju, a ukoliko imaš partnera tokom vikenda bi se mogle probuditi “uspavane” strasti.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Najradije bi bila sama i malo odmarala, ali gužva oko tebe vuče te napred. Nemoj dopustiti da te neko tera da radiš nešto što ti ne odgovara. Zauzmi stav i izbori se za sebe. Ako želiš da budeš malo sama, onda se organizuj tako da ti niko ne smeta. Ponekad moraš biti malo grublja.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Prijatelji će ti ulepšati vikend. Stoga, umesto da se malo osamiš, organizuj neka druženja, zabave i pozovi sve osobe u čijem društvu se prijatno osećaš. Uz toliko obaveza ponekad jednostavno zaboravljaš na neke stvari koje te čine sretnom i zadovoljnom.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Nemoj osuđivati druge zbog nekih njihovih postupaka koje trenutno ne razumeš. Pokušaj da se staviš na njihovo mesto. Ukoliko im možeš pružiti podršku bilo bi dobro da im je pružiš, budi sada uz njih jer im je to potrebno, a posle ćeš analizirati zbog čega je došlo do problema. Sada nije vrijeme za tako nešto.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Vikend iskoristi za sve ono o čemu uvek maštaš, ali nemaš vremena. Posveti ga sebi i svojim željama. Zaboravi na trenutne probleme i malo odmori od svega. To je ono što ti je potrebno kako bi mogla da kreneš dalje u novu radnu nedelju.

OSTAVI KOMENTAR