Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za 11. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iznenada vam je sve postalo jasno. Bio je potreban trenutak da shvatite ko ste i šta možete. Pod uslovom da pojačate pažnju, posebno u saobraćaju i pri rukovanju električnim aparatima, možete izbeći posledice obimnijih razmera. Neki Ovnovi moraju da se podvrgnu hirurškoj intervenciji, dok neki uživaju u zagrljaju voljenog bića.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Morate da potiskujete osećanja. Pažnju vam poklanja osoba koju ne volite. Vi ste u mislima sa nekim sa kim zbog viših okolnosti ne možete ostvariti stalnu vezu. Morate se zadovoljiti samo trenucima. Smučila su vam se ograničenja u ljubavnom životu. Pitate se dokle će to da traje? Ne brinite, ubrzo će stvari doći na svoje mesto.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Bićete u situaciji da na nekog utičete. Ukoliko se bavite propagandom, možete očekivati uspeh praćen povećim finansijskim dobitkom. Zdravstveni problemi su posledica loše krvne slike. Pokušajte da na adekvatan način sanirate anemiju. Svađe sa partnerom postale su normalna pojava.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Do izražaja dolazi vaša elokventnost i obaveštenost. Znate sve što se zbiva oko vas. Pravi ste savetodavac kada je reč o egzistencijalnim problemima. Znate gde se nešto može kupiti jeftinije. Na taj način ćete znatno uštedeti kad je kućni budžet u pitanju. Ni od čega stvarate mnogo.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Nastupile su teškoće organske prirode. Neraspoloženi ste, jer ne želite ni da razmišljate o bolesti. Stanje nezadovoljstva odražava se i na ljubavni život. Nesuglasice sa partnerom mogu prerasti u sukob većih razmera. Pod uslovom da ste u dvostrukoj vezi, morate da se odlučite.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Mukotrpan rad biće krunisan uspehom u vidu većeg prihoda. Započinjite nove poslove još nekoliko dana. Uskoro ulazite u period stagnacije, pa prištedite. Zato se valja obezbediti i naoružati strpljenjem. Pošto ste veliki racionalista, uspećete da se ponašate shodno prilikama.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Razloga za nezadovoljstvo imate sijaset. U prvom planu je loše zdravlje. Morate ozbiljnije prići ovom problemu i pokušati da ga sanirate. Sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik. Pošto mislite da ste u pravu, a niste tolerantni, to vam malo teže polazi za rukom.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Danas vam štošta ne polazi za rukom. Čini vam se da nikako ne možete da izađete na kraj sa problemom. Što se više trudite, to situacija postaje teža. Nervozni ste i osećate potrebu da se osamite. Sklonost ka reumatskim i drugim naslednim tegobama trenutno je naglašena. Preuveličavate sve probleme. Oni su zaista minorni i lako rešivi.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Fantastično funkcionišete na svim poljima. Divno se osećate. Zadovoljni ste poslovnom saradnjom i društvenim kontaktima. Posle obavljenih obaveza, nećete lenčariti, već ćete se zabavljati u izuzetno prijatnom društvu. Iako ste probirač, kad su prijatelji u pitanju, nikome ne nalazite manu.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Malo ste izašli iz šablona, ali vas okolnosti ponovo vraćaju na staro. Neraspoloženje, razočaranost, pesimizam – i dalje su normalna pojava. Pošto se izgleda u takvom stanju dobro snalazite, ne trudite se da ga prevaziđete. Mnogi bi odavno učinili nešto da se reše muke. Pomalo ste mazohista.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Nervirate se i kad treba i kad ne treba. Smatrate da su svi krivi za vaše loše raspoloženje. Pošto niste objektivni, trpite posledice svog ponašanja. Morate sačuvati zdravlje, jer je opasnost od operacije, saobraćajnog udesa ili struje pojačana. Zato budite dodatno oprezni i sve će biti u redu.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Nalazite se u raskoraku između želja i mogućnosti. Iako ste svesni toga da partner ne ispunjava vaše kriterijume, nervirate se. Pokušajte da ga prihvatite sa svim njegovim manama, ili ga ostavite – nema trećeg rešenja. Bićete u situaciji koju ćete ispravno proceniti – ne brinite.

OSTAVI KOMENTAR