Start Horoskop Tvoje zvezde za 11. april 2011. godine

Tvoje zvezde za 11. april 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođena je britanska pevačica Joss Stone.

21.03 – 20.04. OVAN

Napokon ste u svom elementu. Megalomanski planovi i pasivnost postali su davna prošlost. Osećate se fenomenalno, pa osvajate sve što vam se nađe na putu, bilo da je to partner ili saradnici. Niko ne može da odoli vašem šarmu. Sami se sebi divite. Sve izgleda tako jednostavno. Srećni ste i razdragani.

21.04 – 20.05. BIK

Prijatan dan provodite u još prijatnijem društvu. Ukoliko ste usamljeni, znači da vam je tako lepo. Sve ide po planu, a nezadovoljstvo razvojem emotivne situacije jenjava. Pažnju usmeravate na nešto drugo, što je danas daleko važnije. Sa uspehom rešavate porodična pitanja.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uhvatili ste zalet, pa konkurencija ne može da vas prati. Odličan poslovni period nudi poboljšanje finansijskog stanja, ali i nova ulaganja. Budite skromniji i zadovoljni onim što imate. Uskoro ulazite u ozbiljniji period, kada ćete morati sa više napora da ostvarujete ciljeve. U euforičnom ste raspoloženju.

21.06 – 20.07. RAK

Razmišljate o budućnosti. Planirate putovanje ili proučavanje nove oblasti. Imate osećaj da se okolina ne ponaša prema vama adekvatno, da su odnosi hladniji i površniji. Ne želite da vas to okupira, već se okrećete osobi koju obožavate – samom sebi. Pametan izbor!

21.07 – 21.08. LAV

Izuzetno se lepo osećate u mlađem društvu. Ukoliko rešavate poslovne enigme ili polažete ispite, ne budite tremaroš, jer razloga za paniku nema. Prave vrednosti uvek dođu na svoje mesto, i to u pravom trenutku. Za uspeh će vam biti potrebna nečija pomoć. Potražite je.

22.08 – 22.09. DEVICA

Sasvim ste spremni za nove aktivnosti. U poslu kojim se bavite vi ste glavni, iako to ne želite. Očekuje vas konkretna nagrada za trud. Trenutno više sreće imate na poslu nego u emotivnom životu. Pokušajte da ovih dana sa partnerom napravite strateški plan o tome kako prevazići krizu.

23.09 – 22.10. VAGA

Posao je danas u drugom planu. Ustupio je mesto porodičnim pitanjima i pomaganju onima sa kojima ste. To činite na sebi svojstven način. Iako mislite da ste nesebični, daćete do znanja okolini šta ste sve uradili za nju. Oni koji dele zajednički život sa vama poznaju ovu osobinu. Ostali će je tek upoznati.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto očigledno precenjujete sopstvene mogućnosti, moguće su greške u ponašanju u vidu sukoba sa okolinom i isterivanja pravde. Pokušajte da se verbalno ne praznite, već da to činite na pametniji način. Izbegavajte nemoralne postupke, ali i ljude u koje nemate poverenje. Lavove posebno!

23.11 – 20.12. STRELAC

Srećne okolnosti idu vam naruku. Uspešno savladavate poslovni rizik. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, profitiraćete, ali opet uz rizik. Postoji opasnost u saobraćaju, kao i od povreda. Pošto vas sreća prati, sve će se uz oprezno ponašanje rešiti na najbolji način. Danas se pre svega odmarajte.

21.12 – 19.01. JARAC

Činite sve, ali ipak ne ide. Pošto pored gomile mana imate i dobru osobinu koja se zove strpljivost, svesni ste da za neke stvari mora da prođe izvesno vreme. Tada će stvari početi da se dešavaju na željeni način. Sa Strelcem ne pokušavajte da se svađate, jer ćete samo produbiti jaz. Sačekajte!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U svom ste elementu. Dešavaju se stvari koje niste očekivali, a koje vas raduju. Pred vama je bogat društveni život. Uživate na javnim skupovima i sedeljkama, pod uslovom da ne pravite skandale. Mogući su zdravstveni problemi, nastali kao reakcija na vremenske promene. Ništa alarmantno.

19.02 – 20.03. RIBE

Dobro raspoloženje, praćeno konkretnim prijatnim događajima, potencira optimizam. Ovan će vas prijatno obradovati, mada ste od njegovih obećanja već digli ruke. Zdravstveno se oporavljate i pokušavate da razmišljate o poslu. Ukoliko ste nezadovoljni onim čime se bavite, planovi da to promenite sasvim su osnovani.

OSTAVI KOMENTAR