Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 10. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Raspoloženje se iz dana u dan menja. Pošto vam je dosadilo korektno ponašanje, u vama polako počinje da se budi tipičan Ovan sa tipičnim ovnovskim karakteristikama. Namećete se i dokazujete u želji da ostanete zapaženi, ne birajući pri tom sredstva. Agresivni ste. Partneru je najteže. Valja vas krotiti.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Svi trenutni potezi ostaju mrtvo slovo na papiru. Za nedostatak inicijative potražite razlog u lošem zdravstvenom stanju. Planetarni aspekti ukazuju na to, pa pošto se radi o hroničnim zdravstvenim problemima, budite pametni. Preduzmite konkretne mere preventive, strpite se i sačekajte bolje dane. Srećno.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Iako delujete smireno, imate osećaj da hoćete da puknete. Treba iz sebe izbaciti akumuliranu napetost. Sport i fizičke aktivnosti predstavljaju pravi lek, pa ćete, ukoliko se njima bavite, savladati probleme. Šetnja na svežem vazduhu, izbegavanje situacija koje dolivaju ulje na vatru i dobar film takođe su spas.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Pred vama je aktivan radni dan. Pošto ste u situaciji da se bavite poslovima koje volite, obavljaćete ih sa sebi svojstvenim entuzijazmom. Ukoliko imate zdravstvenih problema, znajte da su oni psihosomatske prirode. Strahovi koje zbog njih osećate zaista su nerealni. Sa Devicom ne sklapajte nikakve aranžmane.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Zbog čega se nervirate kad to utiče na lepotu? Jedan saradnik vas do te mere iritira da hoćete da iskočite iz kože. Još ako vam Vodolija stane na žulj, biće nevolje. Nezgode u javnom životu trenutno su moguće, ali isto tako postoji i način da ih izbegnete. Pročitajte ove redove i urazumite se.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Okolina pokušava da sve svali na vaša pleća. Nije vam lako. Treba udovoljiti zahtevima drugih, ali zadovoljiti i vlastite potrebe. Pametne Device, one okrenute sebi, lakše će savladati ovaj problem. Ima, međutim, i onih drugih, doduše retkih, koje se maksimalno daju. Njima je najteže. Moraju da uvide gde greše.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Nije vam lako, ali morate biti istrajni. Kad stvari krenu nizbrdo, kao da gubite tlo pod nogama i bežite u bolest. Pored normalne terapije, naoružajte se i optimizmom na sebi svojstven način. Druženje pomaže da prebrodite krizu dana i prestanete da se opterećujete partnerovim pogrešnim potezima. Činite sve što vam prija.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Nadajmo se da ste krenuli u akciju. Nikako se ne smete ulenjiti i propuštati prilike, jer ništa ne pada s neba. Samo aktivnim radom postižete željeni cilj. Želja za hedonističkim životom može vas odvrati od posla koji obećava uspeh. Apetit je pojačan, pa i tu napravite korekciju.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Srećno ćete prebroditi kriznu situaciju. Ukoliko imate zdravstvenih problema, rešićete ih na jednostavniji način nego što mislite. Ušli ste u fazu kad flegmatičnost stupa na scenu. Možda je to pravi momenat da se odmorite i prikupite snagu za nove stvaralačke pobede. U samoći je spas!

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Nervirate se, i s razlogom, ali i bez njega. Niste svesni da na trenutne događaje malo možete da utičete, a da se nerviranje negativano odražava na zdravlje. Povedite računa kako biste izbegli probleme, jer se vi teško oporavljate. Vodolija na vas ima negativan uticaj, pa je na fini način eskivirajte.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Opušteno uživate u svakom momentu. Ukoliko imate problema sa viškom kilograma, ušli ste u period kad će borba biti teža nego što mislite. Sa Škorpijama se idealno slažete, pa se fokusirajte na njih. Prestanite da gnjavite jadne Jarce, jer oni imaju svojih briga. Ne opterećujte ih sopstvenim tričarijama.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Mnogi planovi padaju u vodu, ali samo za one pripadnike znaka koji lebde u oblacima. Poželjno je biti taktičan i praktičan, jer tu leži odgovor na probleme. Ukoliko se bavite privatnim biznisom i preduzimačkim poslovima, bićete uspešni. Ako se na tom planu niste oprobali, ne eksperimentišite, bar ne danas.

OSTAVI KOMENTAR