Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 10. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

SIPAUSA30053467_000079
Škorpija Kelly Osbourne (27.11.1984.)

Ovan
21.03 – 20.04
Raspoloženje ti se menja iz dana u dan. Pošto ti je dosadilo korektno ponašanje, u tebi polako počinje da se budi tipičan Ovan sa tipičnim ovnovskim karakteristikama. Namećeš se i dokazuješ u želji da ostaneš zapažena, ne birajući pri tom sredstva. Agresivna si.

Bik
21.04 – 20.05
Svi trenutni potezi ostaju mrtvo slovo na papiru. Za nedostatak inicijative potraži razlog u lošem zdravstvenom stanju. Planetarni aspekti ukazuju na to, pa pošto se radi o hroničnim zdravstvenim problemima, budi pametna. Preduzmi konkretne mere preventive, strpi se i sačekaj bolje dane.

Blizanci
21.05 – 20.06
Iako deluješ smireno, imaš osećaj da hoćeš da pukneš. Treba iz sebe izbaciti akumuliranu napetost. Sport i fizičke aktivnosti predstavljaju pravi lek, pa ćeš, ukoliko se njima baviš, savladati probleme. Šetnja na svežem vazduhu, izbegavanje stresnih situacija i dobar film takođe su spas.

Rak
21.06 – 20.07
Pred tobom je dan prepun aktivnosti. Pošto si u situaciji da se baviš stvarima koje voliš, obavljaćeš ih sa sebi svojstvenim entuzijazmom. Ukoliko imaš zdravstvenih problema, znaj da su oni psihosomatske prirode. Strahovi koje zbog njih osećaš zaista su nerealni.

Lav
21.07 – 21.08
Zbog čega se nerviraš kad to utiče na lepotu? Jedna osoba te do te mere iritira da hoćeš da iskočiš iz kože. Još ako ti Vodolija stane na žulj, biće nevolje. Nezgode u javnom životu trenutno su moguće, ali isto tako postoji i način da ih izbegneš. Pročitaj ove redove i urazumi se.

Devica
22.08 – 22.09
Okolina pokušava sve da svali na tvoja pleća. Nije ti lako. Treba udovoljiti zahtevima drugih, ali zadovoljiti i vlastite potrebe. Pametne Device, one okrenute sebi, lakše će savladati ovaj problem. Ima, međutim, i onih drugih, doduše retkih, koje se maksimalno daju. Njima je najteže. Moraju da uvide gde greše.

Vaga
23.09 – 22.10
Nije ti lako, ali moraš biti istrajna. Kada stvari krenu nizbrdo, kao da gubiš tlo pod nogama i povlačiš se u sebe. Stoga se naoružaj optimizmom na sebi svojstven način. Druženje pomaže da prebrodiš krizu dana i prestaneš da se opterećuješ partnerovim pogrešnim potezima.

Škorpija
23.10 – 22.11
Svesna si da bi trebala da se pripremaš za maraton života koji te očekuje. No, danas bi mogla da poželiš da jednostavno uživaš u sadašnjem trenutku najviše što možeš, ne brinući se šta te očekuje iza ugla. Svaka odluka koju sada doneseš ima svoje vrednosti i doneće će ti neku promenu u budućnosti.

Strelac
23.11 – 20.12
Srećno ćeš prebroditi kriznu situaciju. Ukoliko imaš zdravstvenih problema, rešićeš ih na jednostavniji način nego što misliš. Ušla si u fazu kada flegmatičnost stupa na scenu. Možda je to pravi momenat da se odmoriš i prikupiš snagu za nove pobede. U samoći je spas!

Jarac
21.12 – 19.01
Nerviraš se, i s razlogom, ali i bez njega. Nisi svesna da na trenutne događaje malo možeš da utičeš, a da se nerviranje negativano odražava na zdravlje. Povedi računa kako bi izbegla probleme, jer se teško oporavljaš.

Vodolija
20.01 – 18.02
Opušteno uživaš u svakom momentu. Ukoliko imaš problema sa viškom kilograma, ušla si u period kad će borba biti teža nego što misliš. Sa Škorpijama se idealno slažeš, pa se fokusiraj na njih. Prestani da gnjaviš jadne Jarce, jer oni imaju sopstvenih briga.

Ribe
19.02 – 20.03
Mnogi planovi padaju u vodu, ali samo za one pripadnike znaka koji lebde u oblacima. Poželjno je biti taktičan i praktičan, jer tu leži odgovor na probleme. Osobe koje trenutno vidiš kao smetnju mogle bi ti pomoći više nego što misliš, pa stoga poslušaj njihove savete.

OSTAVI KOMENTAR