Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 10. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Lepe vesti i prijatni, čak nezaboravni trenuci provedeni sa partnerom. Ako ste usamljeni, ovih dana možete doživeti ljubav svog života. Izlazite što više i družite se. Na neke događaje malo možete da utičete, ali su oni, na svu sreću, dobri. Sa minimumom napora postići ćete maksimalne rezultate. Prepustite se zvezdama i uživajte.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ne dopustite da nervoza dovede u pitanje vašu emotivnu vezu. Pokušajte da se smirite i ne reagujete impulsivno. Ponašajte se razumno, praktično i mudro. Sačekajte svojih pet minuta i biće upravo onako kako ste želeli. Ići glavom kroz zid ne samo da je pogrešno nego je i bolno. Ukoliko ste upoznali novu ljubav, realizovaćete je ubrzo.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Mnoge Blizance migrena može blokirati i dovesti u konfliktnu situaciju. Kontrolišite nervozu jer možete biti skloni ekscentričnim postupcima. Pošto ste po prirodi perfekcionista, konstantno ste nezadovoljni postignutim i stremite ka višem cilju, što može biti i dobro i loše. Iskoristite pozitivne osobine na pravi način. Poželjna je i fizička aktivnost, makar to bilo i pešačenje.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Kolebate se između više ponuda. Bićete u situaciji da dugo razmišljate i da opet ne budete načisto kako da postupite. Većina zbivanja danas je vezana za dom i porodicu. Ukoliko vam neko ponudi dodatni izvor prihoda, posao koji bi trebalo obavljati na lak način i u udobnoj atmosferi, tj.od kuće – prihvatite.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Smisao za natprirodno kombinovan je sa intuicijom. Iskoristite ovo stanje na pravi način. Pošto vam je mentalna konstitucija osetljiva, podložnost negativnim uticajima je izražena, ali ne tražite utehu u sedativima, već se okrenite duhovnoj evoluciji. Filozofskim pogledom na problem uspećete da izvučete maksimum.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Razlog zbog koga ste nervozni zaista je individualan. Pošto ste osoba koja se najviše nervira na poslu, jer su sve vaše misli i želje okrenute prvenstveno njemu, najverovatnije je da ćete biti nezadovoljni saradnicima. Pošto se radi o više nego promenljivom stanju, izdržite izazov i pokušajte da ne reagujete na prvu loptu. Sve zamke ćete uspešno savladati i zbog toga ćete biti dodatno nagrađeni.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Mislite da se stvari se ne odvijaju željenim tokom, pa su moguća nerviranja. Pokušajte da ih na vama svojstven način sanirate, da sačuvate zdrav razum i iz krize izađete kao pobednik. Način nije jednostavan, ali je i te kako moguć. Smirenje potražite u prijateljima, jer vam oni trenutno mogu poslužiti kao čvrst oslonac.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ulažete veliki napor i fanatično pristupate poslu. Morate voditi računa o tome da ne precenite sopstvene mogućnosti i ne proizvedete kontraefekat. Posebo treba biti oprezan kad su nemoralni postupci u pitanju. Kad to neko drugi čini – gnušamo se, ali smo skloni da sami sebi progledamo kroz prste. Podržavaju vas partner i ukućani.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ukoliko budete ubeđivali druge, postiće ćete uspeh. Naglašen smisao za diplomatiju, sposobnost podučavanja, ali i priznanje sa strane – uliva vam snagu i utiče na vaše dobro raspoloženje. Prednost dajete poslu i međuljuskim kontaktima, dok je partner trenutno po strani. Sa njim ste uspeli da poboljšate kvalitet odnosa. Pružite mu barem malo nežnosti.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Jarci su promenljive ćudi, namršteni i nezadovoljni, i to bez osnovanih razloga. Lakše im je da padnu u depresiju i od svega dignu ruke nego da nešto konkretno preduzmu. Ne dajte se! Razmenite iskustvo sa prijateljima, pa ćete naći izlaz. Prija vam slobodna ljubav, volite slobodu. Ne želite da vas partner guši, ali vam to “gušenje” ipak nedostaje kada ga nema.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Iako je imunitet na donjoj granici, a nervni sistem blago uzdrman, ipak ste aktivni. Odolevate izazovima. Uporno i odlučno istrajavate na svim frontovima. Preosetljivost i osećaj da vas niko ne voli samo je subjektivan. Svi vas zapravo vole, samo to teško dopire do vašeg srca. Morate ga zagrejati. Pokušajte da se koncentrišete na jednu stvar i da se ne rasplinjujete sa više strana.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Iako ste na prvi pogled stidljivi i smireni, vaša osećanja su veoma burna. U emotivnoj vezi mnoge Ribe se osećaju podređeno, pa pokušavaju da nešto konkretno učine i promene stanje. Teško ćete u tome uspeti, jer da možete, verovatno biste se rodili u nekom odlučnijem astrološkom znaku, recimo Ovnu.

OSTAVI KOMENTAR