Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. jun 2010.

Tvoje zvezde za 10. jun 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iako su neke stvari u zastoju, to ti ni najmanje ne smeta da se baviš onim što voliš i da budeš zadovoljna. Pošto su osećanja intenzivna, a smisao za umetnost još intenzivniji, trenutni planetarni uticaji najpogodniji su za Ovnove koji se nalaze u umetničkoj branši. Nesporazum ćeš brzo izgladiti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Gde god da se okreneš, sve sama iznenađenja, i to uglavnom povoljna. Pa kad je tako, onda se prepusti onome što ti život pruža, ali se istovremeno fokusiraj i na sebe samu i pokušaj da dođeš do duševnog mira. Shvati da na neke stvari ne možemo uticati, jer postoji viša sila.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Danas ćeš unaprediti odnose i komunikaciju sa svojim bližnjima. Vodi računa o tome da odnosi ne mogu biti savršeni, uvek postoje neke stvari o kojima je potrebno raspravljati i u kojima se nećete složiti, ali razgovorom možete puno toga rešiti. Neke stvari ćete zanemariti, a u nekima ćete pronaći zajedničku sredinu.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Danas je pravi dan za započinjanje nečeg novog. Možeš da odabereš u kom smeru želiš da kreneš i šta želiš da učiniš. Ne bi bilo loše da započneš i s malo više fizičkih aktivnosti ili dijetu o kojoj već duže vreme razmišljaš. Bitno je da nešto preduzmeš i da ovaj dan bude drugačiji. Slušaj svoju intuiciju.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Bavi se nekim sportom, bilo grupnim ili individualnim, kako bi se rešila teskobe. To bi trebalo da ti pomogne da zaboraviš na sve brige koje te more poslednjih dana. Telesna aktivnost uvek daje neposredne rezultata, ali i, dugoročno gledano, osigurava pozitivan stav.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Osetićeš snažnu čežnju i moglo bi ti se desiti da potpuno potoneš u prošlost. Ali misli će ti biti toliko nejasne da će te to frustrirati. Bolje bi bilo ako bi mogla da se usredsrediš na budućnost. Takve misli će ti više biti od koristi nego nostalgično gledanje u prošlost.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Vodićeš duge razgovore, ali moraš da znaš da oni neće nužno dovesti do produktivnog rešenja. Ipak, ne moraš od svega imati neku korist. Sudelovanje u razgovoru sa prijateljima obogatiće tvoj emotivni život, pa neka ti to bude dovoljno. Za sada.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Definisanje ciljeva omogućuje ti da lakše ostvariš uspeh. Bolje ti je da se planski krećeš korak po korak, nego da besciljno skačeš uokolo, bez obzira koliko skokovi bili veliki. Uvek je efektnije donositi male odluke i pridržavati ih se, nego donositi velike, a uvek posustajati.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Mlad mesec daje pozitivan ton današnjem danu. Ipak, već postaješ nestrpljiva jer znaš da je veoma uzbudljiv period pred tobom. Međutim, postaviš li prevelika očekivanja lako ćeš se razočarati – zbog toga radije budi umereni optimista nego idealista.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Što se nerviraš kad to utiče na lepotu? Ne razmišljaj o zdravlju sve dok te služi. Ušla si u period kada i ono može praviti probleme, pa se savetuje izbegavanje situacija i ljudi koji ti ne prijaju. U svakom slučaju, relaksacija će ti sigurno prijati.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Udruži se sa Lavom, pa se zajedno zanosite, kad ne želite da slušate savete mudrijih i iskusnijih. Situacija zahteva preokrete, prilagođavanja, i na izvestan način utiče na ono na šta si najranjivija – na slobodu. Pošto ćeš iz nje na kraju profitirati, ne očajavaj unapred. Nema razloga za paniku.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pod uslovom da nisi sanirala nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog problema u školi. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.

OSTAVI KOMENTAR