Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. januar 2010.

Tvoje zvezde za 10. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30035210_000018

Jarac Melanie ‘Mel C’ Chisholm (12.1.1974.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Tvoj vladar Mars danas je u centru zbivanja i provocira te na impulsivne reakcije. Spontanost često radi za tebe, ali sada bi ti to moglo predstavljati problem. Razmisli dva puta pre nego što se dohvatiš ideje koja ti se na prvi pogled čini odličnom. Malo razmišljanja spasiće te neprijatnih situacija.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Mogla bi razmišljati o određenoj vezi ili odnosu, ali nisi u stanju da pronađeš odgovarajuće rešenje i zadovoljstvo koje tražiš. Nemoj druge kriviti za svoje nezadovoljstvo. Najverovatnije si ga sama stvorila, iako ti se čini suprotno. Razmisli koliko tvoja dela mogu doprineti krivim zaključcima koje drugi donose o tebi.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Retrogradni Merkur mogao bi te zbuniti i dovesti u neprilike kada se poravna sa nebuloznim Neptunom. Za sada bi ti najbolje bilo da ćutiš. Zvučaćeš mnogo iskrenije ne budeš li uverava ljude oko sebe kako sve znaš. Nemoj tražiti odgovore tamo gde ih nema. Pokaži strpljenje i oni će doći sami od sebe.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Čini ti se kako nije fer da se brineš oko tuđih poslova ako oni sami nisu u stanju da se brinu za njih. Mogla bi da potrošiš puno vremena razmišljajući trebaš li išta reći, jer ne znaš koliko ozbiljno će te drugi shvatiti. Budi smirena jer pravilno razmišljaš. Pokažeš li danas svoje emocije, mogla bi još više uzburkati situaciju.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Danas si spremna da držiš jezik za zubima kako ne bi otkrila svoja osjećanja, jer misliš da će ti to oduzeti prednost koju si jedva stekla. Logično, nema razloga zašto bi drugima pokazivala svoje slabosti. Umesto što se brineš oko nepotrebnih stvari koncentriši se na mogućnosti koje su pred tobom.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iako ti je obično lako da tačno iskažeš svoje misli, danas bi mogla imati problema s pronalaženjem pravih reči. Umesto što pokušavaš da opravdaš svoja dela, pusti ih da govore umesto tebe. Možda ti na početku neće biti lako, ali tako ćeš imati puno bolji pregled nad situacijom, a i drugi će te lakše razumeti.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Danas bi mogla da imaš razmirice s nekim koga jako voliš. Neprijatna porodična situacija mogla bi te podsetiti na neke stvari iz prošlosti, ali tebi je najvažnije da razumeš kako stvari danas nisu iste. Pokušaj da budeš što strpljivija i da pričaš što manje, barem do sutra – kada će se situacija sama od sebe popraviti.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Tvoj vladar Mars danas aktivira neke nerešene emocije, što je posebno naglašeno povratkom Meseca u tvoj znak. Sve što drugi rade prilično te iritira i teško držiš jezik za zubima. Budeš li preemotivno reagovala na događaje, nećeš postići željeni učinak, pa radije budi pametna i planiraj svoj odgovor za nekoliko dana.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Važno ti je da znaš s čime barataš kada su u pitanju tvoji ciljevi. Danas bi mogla biti poprilično ljuta zbog nedostatka nekih tebi veoma bitnih informacija. Nećeš imati kontrolu nad razvojem situacije i to će dodatno pojačavati stres koji osećaš. Nemoj odustajati i budi što fleksibilnija.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Misliš da znaš šta želiš, ali tvoja očekivanja nisu baš u skladu s trenutnom situacijom. Neko vrlo privlačan mogao bi podstaći neke neostvarene želje i maštarije, koje bi te mogle udaljiti od stvarne situacije. Nemoj sama sebi odmagati. Sačekaj i videćeš sutra koliko su tvoje želje ostvarive.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Danas imaš udar velike količine genijalnih ideja koje te inspirišu na akciju bez previše reči, te bi druge mogla da uhvatiš nespremne na takav tvoj postupak. Mogla bi se suočiti s njihovim otporom pa ćeš morati da razmisliš o svojoj početnoj ideji. Samo idi napred sa svojim idejama jer u njima nema ništa loše.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Tvoja mašta danas bi mogla da ti zasmeta u stvarnosti jer bi drugi mogli krivo da shvate ono što im govoriš. Želećeš s nekim da podeliš svoje misli i ideje, ali ta osoba bi te mogla shvatiti preozbiljno i posumnjati u tvoju procenu. Pre nego što otvoriš usta, razmisli i razvrstaj svoje misli na realne i nerealne.

OSTAVI KOMENTAR