Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. februar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 10. februar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Sve vam ide od ruke. Nalazite se u povoljnom periodu, periodu lične ekspanzije na gotovo svim poljima. Ni na emotivni život ne možete da se požalite: partner vam pričinjava veliku radost. Malo je onih Ovnova koji su trenutno usamljeni. Većina se nalazi u stabilnoj vezi ili u više prolaznih veza.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Na koju god stranu da se okrenete, nailazite na društvene nepravde. Zato prestanite da se okrećete i usredsredite se na sebe i svoj život. Posvetite više pažnje svom fizičkom izgledu, druženju sa prijateljima i voljenom osobom, dugim šetnjama u prirodi i duhovnom usavršavanju. Veoma ste kreativni, poslovi vam dobro idu, pa ni uspeh neće izostati.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Stalno se upinjete u želji da prevaziđete izvestan problem, ali ne ide. Šta da se radi? Morate biti svesni da vam više okolnosti trenutno ne dozvoljavaju da krenete s mrtve tačke, što, naravno, ne znači da treba da se nervirate. Prosto odložite posao koji stagnira i sačekajte povoljniji momenat. On će doći vrlo brzo. Zato – glavu gore.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Loš period je za vama. To se posebno odnosi na zdravlje i posao. Sada možete da uživate u pravljenju planova o putovanjima, ali i o novom poslu. Emotivna situacija je, kao i dosad, stabilna. Pomalo ste razmazili voljenu osobu, tako da se grčevito drži samo za vas. Možda će vam to u jednom trenutku i zasmetati?

05 LAV
21.07 – 21.08.
Savetuje se oprez u svakom pogledu. Mogući su i izvesni problemi kad je zdravlje u pitanju. Razdraganost vas na momente može učiniti neopreznim, pa nije isključen ni problem u saobraćaju. No, samo budite pažljiviji nego inače i sve će biti u redu. Pravite planove vezane za prijatan događaj. Poželjan je pasivniji odnos prema životu – odmor pre svega.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Fantastično se osećate, a samim tim i sjajno izgledate. Komplimenti pljušte sa svih strana, što za jednu Devicu nije nimalo beznačajno. Samo pazite da ne preterate sa sujetom. Razlog za stanje u kom se nalazite jeste ljubav. Ona je na momente glavna pokretačka sila vašeg života.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Odlučno ste se uhvatili u koštac sa životnim problemima. Rešavate ih, i to sa velikim uspehom. Pošto ste već nekoliko lakših problema prevazišli, optimistički se hvatate u koštac sa novim izazovima. Na emotivnom planu evidentna je harmonija. Uživajte u sreći dok možete, jer ni ona nije večna.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Konstantno ste u centru pažnje. Želja za nametanjem sopstvenih vrednosti veoma je naglašena. Mislite da ste najpametniji i najsposobniji. Zašto od okoline očekujete da vam stalno deli komplimente? Okrenite se porodici i partneru. Ne prikrivajte svoja osećaa. Više šetajte.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Počnite, ako već niste, da se bavite umetnošću, jer je vaša kreativnost neverovatno naglašena. Spremni ste za stvaranje velikih dela. Sve izvan umetničkih voda danas može biti čist promašaj. Odnosi sa partnerom su se promenili nabolje, ali to još nije dovoljno za jednu sasvim stabilnu vezu. Više se potrudite i nesebično se ponašajte.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Smisao za humor danas je u prvom planu. Bar se lakše osećate. Na taj način vešto prikrivate pomalo neosnovano nezadovoljstvo. Psihičko zdravlje neznatno je ugroženo, jer nastojite da pred ljudima budete jedno, a pred sobom nešto sasvim drugo. Za to zaista nemate razloga: oni koji vas iskreno vole prihvatiće vas kakvi god da ste, a za one druge ne treba ni da marite.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ne pokušavajte da prikrijete radost. Izbijate u u prvi plan kada je posredi vaša struka. Mnoge Vodolije bile su pomalo lenje i nisu želele da se eksponiraju na poslovnom planu. Dozvolile su da to čini njihova manje kvalitetna konkurencija. Danas iz korena menjate stav. Izlazite u javnost ili na neko javno mesto.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Mogući su nesporazumi sa okolinom, što nije nimalo čudna pojava. Često imate osećaj da ste neshvaćeni. Ne zamarajte se drugima, posebno ne onima koji nisu vredni pažnje. Okrenite se sebi i onome što vam pričinjava zadovoljstvo, prvenstveno pravim vrednostima. Morate naučiti da razlikujete bitno od nebitnog.

OSTAVI KOMENTAR