Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 10. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00489149_000004

Slavljenik Brian Molko, Placebo (10.12.1972.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Očekuju te velika uzbuđenja i nerviranja na planu života koji ti mnogo znači – a to je emotivni plan. Uzrok leži u nepromišljenim reakcijama na partnerove postupke. Umesto što si se koncentrisala na njegove slabosti, okreni se svojima; imaš ih sijaset, ali ti je objektivnost slaba strana.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Moraćeš da analiziraš tuđe probleme i izvodiš zaključke u želji da pomogneš prijateljici. Narednih dana ćeš se ponašati tajnovito, pošto okolnosti to od tebe zahtevaju. Pojačaj samopouzdanje. Uskoro će ti zatrebati, jer te očekuju značajni događaji. Možda si se premorila, pa ti je potreban predah?

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Budi samokritičnija pošto si počela ozbiljno da deliš savete drugima. Čuvaj se skandala koje ti pravi konkurencija u želji da te omalovaži. Ne primaj ih k srcu. Spremno dočekaj događaje koji iziskuju ozbiljnu pažnju. Trudi se da svoju izraženu borbenost staviš pod kontrolu.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Osetljiva si na mnoštvo stvari, pa se okrećeš temama koje ti pričinjavaju zadovoljstvo. Dom i porodica su na prvom mestu, mada, priznaćeš, ni oni ne ispunjavaju tvoja očekivanja. Umesto što izokola pokušavaš da izbegneš svoj stepen odgovornosti u komunikaciji sa okolinom, budi direktna i konkretna.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Lavovi su okupirani sticanjem priznanja, pa su sve njihove današnje aktivnosti usmerene ka tome. Pronicljiva si u zapažanjima, uverljiva u ubeđivanju sagovornika, jednom rečju, uspevaš da ostvariš sve što si naumila. Ne precenjuj sopstvene mogućnosti, jer ti se neskromnost može olupati o glavu.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Svemu nalaziš manu. Zvezde su se namestile tako da ti okolina povremeno ne pričinjava zadovoljstvo, već te samo dodatno opterećuje. Pošto na to ne možeš da utičeš, moraš se pomiriti sa situacijom i nastojati da je prevaziđeš. Tebi bar nije teško da se strpiš.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Da li si pokušala da izbrojiš do deset pre nego što si počela da sikćeš na trenutno najvećeg neprijatelja – partnera? Ukoliko nisi, probaj ovaj recept, isplatiće se. Ne kaže se uzalud da je ćutanje zlato. Mnoge pripadnike znaka očekuju zdravstveni problemi koji iziskuju adekvatnu intervenciju. Ništa strašno.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ako imaš nekih problema nemoj uporno pokušavati da ih ignorišeš. Sada je vreme da preuzmeš akciju i potrudiš se oko njih. Neće biti lako, činiće ti se kako neke stvari jednostavno ne možeš da promeniš, ali moraš biti uporna i verovati u sebe. Najlakše je odustati, ali moraš pokazati da si jača od toga.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Danas ćeš imati osećaj kao da svojim šarmom možeš da postigneš mnogo toga. Osećaj te ne vara. Imaćeš takav stav da će ti svi drugi verovati kako znaš šta radiš. Pokušaj da budeš što delotvornija i iskoristi situaciju najbolje što možeš. Samo, nemoj da komplikuješ previše.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Jedan od razloga za napetost potraži u premoru. Na sebe si svalila više obaveza nego što možeš da obaviš, pa nije ni čudo što ti sve to teško pada. Ne želiš da u odnosima sa suprotnim polom budeš isuviše direktna, misleći da dotična osoba čita tvoje misli, ali grešiš.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Odlično sarađuješ sa Ovnom. Vazduh i vatra se međusobno raspiruju. Sa ostalim znacima može biti problema, jer si u situaciji kada se svi svojski trude da ti pokvare raspoloženje. Ne dozvoli im da u tome uspeju tako što ćeš se na momenat povući i svesti komunikaciju na minimum.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Mars ti daje energiju i želju da se boriš do iznemoglosti, a Sunce čini da u tome uspevaš. Ono je zaslužno i za sujetu, mada ćeš se nekako izboriti sa njom. Prijaju ti Lavovi, ali samo nakratko. Duži kontakti ukazuju na razlike koje te izluđuju. Idealnu komunikaciju ostvaruješ sa Devicama, Strelcima i Ribama.

OSTAVI KOMENTAR