Start Horoskop Tvoje zvezde za 10. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za 10. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Imate više razloga za optimizam. Povukli ste životno važne poteze i ostvarili finansijsku korist. Ukoliko niste, znajte da ste napravili grešku, jer ste propustili važnu priliku. Ona se ne nudi često. Treba biti mudar, pa prepoznati priliku i delovati shodno njoj. Poslovno unapređenje je aktuelno.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Zvezde vam ovih dana šalju nesebičnu podršku. Donose vam bezbroj mogućnosti, ali donoseći ekspanziju i želju za užicima, često donose i lenjost i propuštene prilike. Uvek su za nešto dobre, a za nešto loše. Koliko ćete iskoristiti pozitivne vibracije – zavisi isključivo od vas. Krenite u akciju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pokušajte da na najbolji mogući način iskoristite dan. Neko će pokušati da vam pomogne da prebrodite neprijatnu situaciju u kojoj se možete naći zbog vama svojstvene brzopletosti. Nemate razloga da sumnjate u sebe. Trenutno su svi aduti na vašoj strani. Pojačajte dozu optimizma.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sa minimumom napora ostvarićete maksimalne rezultate. Sve vam polazi za rukom, jer znate šta hoćete. Uspešni ste, kako u kućnim poslovima, tako i u društvenom radu. Iskoristite pojačanu intuiciju kad je daleko putovanje u pitanju. Nemate razloga da sumnjate u prijatelje.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Ako ste šef, zahvaljujući svojoj samouverenosti i pouzdanosti, postižete neviđen uspeh. Društveno ste aktivni sa pojačanom dozom pravičnosti. Ne obazirite se na osobe koje vam nisu naklonjene. Uvek neko mora da smeta. Važno je da ih samouvereno držite po strani.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Sve vam polazi za rukom. Verovatnoća da vas neko iz inostranstva pozove u goste trenutno je pojačana. Ušli ste u period povoljan za pisanje, izdavaštvo, filozofiju, putovanja. Nađite sebe negde u ovom, jer ste skloni upravo svim napred nabrojanim stvarima, posebno uživanju u umetnosti.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pojačano ste emotivni. Osetljivost je posebno izražena kad je novac u pitanju. Partner će vas obradovati pristojnom sumom. Problem nastaje jer nećete umeti njom da rukujete. Kupujete i šta treba i šta ne treba, jer tako zaboravljate na aktuelan zdravstveni problem.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Okrenuti ste ljubavi i braku. Ukoliko niste uplovili u bračne vode, ušli ste u povoljan period. Zašto vama da bude bolje od drugih? Ne razmišljajte, već zažmurite i recite sudbonosno da. Ljubav je evidentna, ali uz to ima i drugih razloga zbog kojih se treba odlučiti na ovaj korak.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Organizatorske sposobnosti su u prvom planu. Poslove obavljate sa lakoćom. Ne sekirajte se, biće i para. Zdravstvena situacija trenutno je dobra, pod uslovom da radite na očuvanju nervnog sistema. U protivnom, sklonost ka problemima je naglašena. To je veliki razlog za to da budete smireni.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Napokon lep dan. Ne razmišljate o tome šta bi bilo kad bi bilo, već se ponašate spontano. Uživate u trenutku. Okruženje, deca, partner – sve vam je po volji. Kad bi ovo stanje malo duže potrajalo, ne bi bilo loše; ali to ne zavisi samo od vas već i od viših okolnosti.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Mnoge Vodolije će upravo u ovom periodu početi da rešavaju važna životna pitanja. Ona se tiču selidbe ili sudskog spora vezanog za nekretnine. Ukoliko ih u narednom periodu ne rešite povoljno, bar ćete ih odložiti. Važno je da nećete biti na gubitku. Manje otvarajte frižider.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pokušaćete da izgladite odnose sa rodbinom. Shvatate da ste se nervirali i svađali zbog gluposti. Napokon je na scenu stupila praktična crta vašeg karaktera. Okrećete se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo, a ostale stvari do vas uopšte ne dopiru. Kad bi ovo stanje duže potrajalo…

OSTAVI KOMENTAR