Start Horoskop Tvoje zvezde za 1. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 1. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Za sva ograničenja koja imate odgovor potražite u osećanju niže vrednosti. Preispitajte koliko je ono osnovano. Izvesna situacija čini vas neodlučnim do te mere da to prerasta u mučenje samog sebe. Hitno menjajte stavove! Okrenite se privatnom životu.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Umetničke sklonosti i želja za uživanjem mogu doći u kombinaciji sa nerviranjem. Ono prvo možete pojačati, a da biste izbegli ili ublažili neugodnosti, budite oprezniji. Sa Vodolijama ne ulazite u sporove, jer ćete biti na gubitku. I od Ovnova što dalje. Držite se proverenih osoba i situacija. Ništa ne gubite.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Đavo vam ne da mira. Stalno iskušavate sopstvene mogućnosti želeći sve više. Pošto je želja za nezavisnošću izražena, ako detaljno budete preispitali neke stavove, iz događaja ćete izvući maksimum. U protivnom, brzopletost vas može skupo koštati. Ne zaboravite da se greške teško nadoknađuju. Nervoza!

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Okruženi ste ženama. Pošto se emotivno odnosite prema okolini, a uz to je pojačana doza empatije, poveravaće vam se i tražiti savete. Današnja druženja utemeljena su na duhovnom afinitetu. Iskoristite svoje mogućnosti na adekvatan način, jer samo u tom slučaju nećete imati vremena da se nervirate.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Lavovi se danas nerviraju više nego inače, a glavni uzrok tog nerviranja je ljubav. Odnosi sa suprotnim polom nisu ni loši ni dobri, a osrednjost vas do te mere izluđuje da šokovima želite da iznudite priznanje voljene osobe. Nešto treba da učinite kako biste vezu pokrenuli iz učmalosti. To se odnosi i na decu.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Ulažete maksimum snage u ostvarivanje izvesnog projekta. Do te mere ste okupirani željom da istrajete da nemate vremena da se opterećujete sekundarnim stvarima. Odlazak na put može biti još jedna u nizu obaveza, ali prijatnih. Sve ćete uspeti da savladate, ali uz oprez od povreda.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Nervirate se u težnji za dokazivanjem sopstvene vrednosti u partnerovim očima. Muške Vage okupirane su strastvenim razmišljanjem o izvesnoj osobi ili poslu. Dešavaju im se dijametralno suprotne stvari. Ženske Vage podložne su ginekološkim smetnjama, dok muške mogu biti žrtve saobraćajnih udesa i prekršaja.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Pred vama je naporan period, ali vi ste puni snage da se izborite sa njim. Postavljaju vam se zahtevi koje naoko teško možete da ispunite, ali uspećete. Osetljivi ste na probleme sa partnerom, pa ih danas nećete rešiti. Strpite se nekoliko dana. Posla imate preko glave. Problem posmatrajte na drugi način.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Iako ostvarujete uspešan timski rad, niste zadovoljni. Problemi se javljaju kad se najmanje nadate. Povedite više računa o sopstvenom zdravlju; ukoliko nastavite da se nervirate ovim tempom, možete ga narušiti. Planetarni aspekti ukazuju na korenitu promenu načina života. Pa vidite!

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Problemi na sve strane, a kad ih nemate, možete ih izmisliti. Za današnje probleme postoji ipak realno opravdanje. Pošto ste uporni i izdržljivi, nema sumnje da ćete ih kako valja prevazići. Neće biti lako, ali ćete ih strpljivošću i razumevanjem cilja koji ste pred sebe postavili uspešno prebroditi. Hrabro napred!

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Mogući su kućni problemi. Nastojite da ih nekako sanirate. Ako se oslanjate na Bika ili na Škorpiju, samo komplikujete stvari. Stoga je poželjno da sami prihvatite obaveze i u tišini ih rešavate. Pošto konzumirate hranu isključivo na nervnoj bazi, radi predostrožnosti stavite katanac na frižider.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Gubite interesovanje za stvari koje su vas snažno držale. Na postupke utiču i planete, pa ste preosetljivi i skloni da okolinu doživljavate negativno. Pošto se radi o prolaznoj krizi, svaki pogrešan gest može imati trajne posledice. Poželjno je uključiti maksimum razuma i opreza u današnju komunikaciju.

SHARE
Prethodni članakČija je ovo guza?
Naredni članakBravo Sport #11

OSTAVI KOMENTAR