Start Horoskop Tvoje zvezde za 1. i 2. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za 1. i 2. maj 2013. godine

SHARE

null

46. rođendan u sredu slavi Tim McGraw, kantri superzvezda i omiljeni pevač Taylor Swift.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju. Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

PrepNemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. Sugestija: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje. Sugestija: Osetićete veliko psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje. Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos. Sugestija: Potrudite se da pozitivno utičete na svoju psiho-fizičku kondiciju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ponekad reči nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim »teškim temama«.

OSTAVI KOMENTAR