Start Horoskop Tvoje zvezde za 1. decembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 1. decembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Poželjno je iskoristiti optimizam i potrebu za partnerstvom u cilju ostvarivanja intenzivne timske saradnje. Dan je u znaku društvenih i poslovnih kontakata. Ukoliko budete maksimalno popustljivi, snosićete posledice. Stoga se savetuje zlatna sredina u svemu.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Koncentrisani ste na ljubav. Želite da rešite pitanja koja su vas dugo mučila. Pošto ste pesimistički nastrojeni, možda danas nije pravi trenutak? Možda donošenje odluka treba odložiti za koji dan? Bićete tolerantniji i miroljubiviji. Razmislite.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Nastojite da budete u centru svih zbivanja. Da možda malčice ne preterujete? Iskoristite talenat za propagandu i obilje besedničkog dara na adekvatan način. Ne traćite ga uzalud tračareći i trošeći energiju na osobe koje to ne zaslužuju. Možete biti izneverena strana. U izgledu je veći finansijski dobitak.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Želja za znanjem je jaka, tako da je sva energija usmerena u tom pravcu. Suptilniji pripadnici znaka krenuli su u proučavanje sopstvene ličnosti, dok one druge interesuju materijalni dobici. Imate pred sobom jasan cilj koji se tiče štednje, pa funkcionišete shodno tome. Jačajte organizam radi preventive.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Lavovi razmišljaju o promeni prebivališta. Budući da niste sposobni da donosite ispravne odluke, pokušajte da odložite sve što dovodi do zakasnelih posledica. Organi govora i sluha mogu uticati na kompletno raspoloženje. Planove ne realizujte. Pričekajte povoljniji momenat.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Jasno znate šta hoćete i to sprovodite u delo. Budući da su izražene potrebe za uređivanjem društveno-poslovnih odnosa, sredite ih na nenametljiv način. Imate prednost u izvesnoj situaciji, pa je iskoristite na najbolji mogući način. Veća suma novca je u izgledu. Planete vas u tome podržavaju.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Iako želite da ostvarite planove koji su od značaja za budućnost, neka vas ne iznenade neočekivani obrti situacije. Škorpije pokušavaju da miniraju Vaše stavove, ali ukoliko budete taktični shodno pripadnosti astrološkom znaku, biće super. Ne dozvolite bilo kome da utiče na vaš život.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Zbog nečega ste potišteni. Šta vas to muči? Da li se radi o emotivnoj ili fizičkoj patnji. Ona prva tiče se poremećenih odnosa sa partnerom, a druga bolesti. Šta god da je u pitanju, ne valja. Sve je posledica toga što se loše osećate i postajete svesni toga da živite u svetu iluzija. Opšta iscrpljenost.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Uspevate da rešite problem. Koja sreća! Uz pomoć Vodolije i Device sve vam ide od ruke. Blaga nervoza je normalno stanje, budući da ste pod konstantnim stresom, bilo poslovnim bilo porodičnim. Kad bolje razmislite, shvatićete da vaši strahovi prelaze normalne granice. Borite se protiv njih.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Poslovi ne mogu da čekaju. Ukoliko ste nešto propustili, danas to sa lakoćom nadoknađujete. Blaga uznemirenost je posledica pritisaka sa strane na vaš ionako osetljiv nervni sistem. Pitate se kad će vam neke stvari krenuti? To se već događa, samo što niste svesni. Vreme radi za vas.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Iskoristite momenat, jer ćete samo odlučnom akcijom rešiti problem. Ukoliko budete verbalizovali stvari, taktizirali i oklevali, mogućnost da propustite povoljnu priliku postaće očigledna. Unutrašnja napetost je rezultat želje da se prikažete u najboljem svetlu. Sa Strelcima ostvarujete upešnu komunikaciju.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Okupirani ste porodičnim problemima. Želite da na što bolji način rešite stambeni problem. Neke Ribe će imati sreće u tome i uspeti da iz minimuma izvuku više nego što se da pretpostaviti. Ipak, ne tvrdite pazar, prihvatite ponudu, jer ako se budete cenkali, izgubićete i ono što imate.

OSTAVI KOMENTAR