Start Horoskop Tvoje zvezde za 1. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 1. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30052684_000001

Strelac Mila Jovović (17.12.1975.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Dobre ideje nadolaze ti jedna za drugom, ali ako ih dobro ne iskoristiš neće biti nikakvog napretka, niti ćeš biti sretnija. Zapisuj sve što ti pada na pamet, pa kada se odlučiš da nešto započneš, onda se samo potrudi oko toga kako bi uspelo.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Čekaš neku promenu, očekuješ nešto novo, no, nikako da to i osetiš. Nemoj biti toliko nestrpljiva. Ovo vreme sada iskoristi najbolje što možeš, a promene će doći kada za njih bude vreme. Požurivanjem možeš napraviti samo štetu, nikako korist.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Veruj svojoj intuiciji, možda će te baš ona voditi u pravom smeru. Umesto da opet sebi postavljaš puno pitanja i tražiš nešto u čemu ćeš pogrešiti, radije se malo opusti i uživaj u trenutku. Trenutno je to ono što ti nedostaje i što će ti vratiti energiju. Kada budeš zračila samopouzdanjem i drugima ćeš delovati uverljivije.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Želiš da budeš što jednostavnija, ali, situacija je takva da se previše stvari zakomplikovalo. Rešenje nije čekati da se sve opet vrati u normalu nego moraš malo po malo da rešavaš probleme. Neki problemi će biti jednostavni, dok će neki biti malo komplikovaniji, ali ako daš sve od sebe da ih rešiš na što bolji način, sve će biti OK.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Tačno znaš šta želiš, ali situacija je takva da trenutno nemaš priliku da to i pokažeš. Nemoj se živcirati i stvarati probleme tamo gde ih nema. Izvršavaj obaveze koje su trenutno pred tobom najbolje što znaš, a kasnije ćeš imati priliku da pokažeš šta su zapravo tvoje želje. Prvo se prilagodi situaciji takvoj kakva jeste, posle ćeš imati dovoljno vremena za promene.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Danas dobijaš dva različita poklona od planeta. Mesec u zemljanom Biku omogućava ti posebnu povezanost s hobijem kojim se trenutno baviš. U isto vreme tvoj vladar Merkur probuđen je uticajem Urana. Drugima se čini kako si razbacana na više strana, ali ti zapravo istražuješ dokle tvoja mašta može da ode.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Danas ćeš sve raditi dosta brzo, a tako će se i situacija oko tebe menjati. Možda nećeš imati previše vremena za razmišljanje kod donošenja nekih odluka, ali nemoj dopustiti da ti to stvara probleme. Reaguj u pravom trenutku kako ne bi propustila priliku, a posle ćeš, ukoliko bude potrebno, to popraviti.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Sigurna si u sebe i sve što radiš, stoga o odlukama ne promišljaj dva puta. Zbog toga bi kasnije mogla da imaš problema. Bez obzira što znaš šta želiš, ne bi bilo loše pre odluke još jednom detaljno pogledati na celu situaciju ili pitati nekog bliskog prijatelja ili člana porodice za savet.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Znaš šta želiš, ali situacija oko tebe menja se iz trena u tren poput prolećnog vjetra. Taman kad uhvatiš jednu struju, sve se promeni i opet moraš da loviš novi smer. Prilagodi svoje ponašanje kako ne bi imala problema s novim događajima. Visok stepen koncentracije danas te vodi do velikog uspeha.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ne osećaš se dobro jer imaš osećaj kao da je previše toga samo prozujalo pokraj tebe i nisi sigurna šta dalje treba da se dogodi. Umesto da nastaviš s trčanjem unapred, danas radije malo uspori i proveri šta se sve dogodilo, preispitaj svoje odluke, sve pažljivo prouči pa onda, sigurnija, kreni dalje.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ne želiš ništa da menjaš u životu jer ti je ovako dobro, a bojiš se da bi određene promene mogle biti samo nagore. Ne moraš ništa veliko da menjaš, ali nije loše ponekad uneti osvježenje u život sa promenom nekih malih stvari. Čisto da budeš sigurna da ti ubrzo neće dosaditi.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Nemoj toliko energije da trošiš na uveravanje drugih da si u pravu. Objasni svoje stavove, ali moraš da prihvatiš činjenicu da i drugi imaju svoje mišljenje. Čak i kada znaš da je tvoje mišljenje bolje, nema potrebe da to pokušavaš i da im dokazuješ, shvatiće oni to i sami kada za to dođe vreme za to.

OSTAVI KOMENTAR