Start Horoskop Tvoje zvezde za 1. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 1. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
U prvom planu je zarada. Ulaganje u razne berzanske transakcije višestruko će se isplatiti. Puni ste snage, pa se bavite fizičkim aktivnostima i sportom. Budite oprezni. Morate uložiti maksimum snage kako biste ostvarili današnje obaveze. Emotivno zadovoljstvo! Sa Jarcem vas očekuje svođenje računa. Ko je u pravu, teško je reći. On mora malo da popusti, a vi da se smirite. Optimista ste s razlogom.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Imate osećaj kao da vam je kamen pao sa srca, jer više ne zavisite od ljubavnih impulsa, pa možete normalno da dišete. Prikupite snagu za nov nalet emocija koji će biti daleko intenzivniji od prethodnog. Manje reagujte srcem, jer ono greši. Neki Bikovi će imati zdravstvenih problema hormonske prirode, koji utiču na smanjen prag tolerancije. Osoba u znaku Vodolije samo će pokušati da vas isprovocira. Pošto ste na njene postupke navikli, uspećete da je spustite na zemlju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pravite povoljan preokret u profesiji. Zahvaljujući ranijem iskustvu i poznanstvima, uspeh je neizbežan. Pošto se nalazite u stanju preosetljivosti i povećane intuicije, iskoristite to na pravi način. Ne paničite, već pokušajte da iz situacije izvučete maksimum koristi za sebe. Pazite šta potpisujete. Ukoliko ste na prinudnom odmoru, po glavi vam se motaju ideje o promeni posla i uvođenju inovacija. Morate biti opušteniji jer je nervni sistem nna udaru.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sa partnerom ste u harmoniji, sa roditeljima i prijateljima takođe. Emotivnost je izražena. Naglašena je privrženost domu i porodici. Potreba da se o nekome brinete takođe je izražena. Prema partneru se odnosite roditeljski, što ga pomalo nervira. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane, a za bolove u grudima obratite se lekaru. Ništa strašno.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Zračite ljubavlju, srećom i harmonijom. Osećate se voljeno, a za to treba zahvaliti partneru, koji vas obasipa nežnošću. Razlog za dobro raspoloženje nije samo ljubav već i započinjanje nečeg čega ste se ranije pribojavali. Glavobolja je posledica naprezanja. Prokontrolišite vid. U društvu se osećate nelagodno i nesigurno, tako da ćete pokušati da ga izbegnete i povučete se u zagrljaj voljene osobe. Opustite se i uživajte u trenucima ljubavi i sreće.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Odakle tolika ljubav prema radu? Sve je u znaku posla i pravljenja planova vezanih za taj segment života. Verovatno je to oblast života koja je pod kontrolom. Kad se radi o nečem drugom, manje ste uspešni, a više nesigurni. Iako ste srećno prebrodili opasnost, morate i dalje biti oprezni. Vreme pred vama povoljno je za poslove koji podrazumevaju intuiciju i imaginaciju. Mislite da je Riba trajno rešenje. Blizanac vam više odgovara. Mogući su stomačni problemi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Ukoliko žudite za neobičnim stvarima, dobićete ih. Uzbudljiv dan je pred vama. Prija vam druženje sa umetnicima i boemska atmosfera. Situacija se iskristalisala. Znate na čemu ste. Rešavate problem sa partnerom, pa možete da predahnete. Uživajte u svakom trenutku, onako kako samo vi umete. Prikupite snagu za nov nalet događaja. Biće zabavno, ludo i nezaboravno. Flert sa Vodolijom lako može da preraste u ozbiljniju vezu. Na kratko potiskujete probleme.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Hvatate se u koštac sa velikim izazovima i poduhvatima. Uspešno ih rešavate, pa nema razloga za nerviranje. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nadajte se najboljem. Poželjno je biti racionalan po pitanju fizičkog iznurivanja, jer su moguće srčane smetnje. Bračne razmirice mogu osvežiti vezu. Imate višak energije koju nesebično trošite. Kad to budete shvatili, može biti kasno. Već ste bili u sličnoj situaciji. Savet: opustite se i volite!

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu, što će vam se višestruko isplatiti. Iako ne polazite sa računicom, dobro se dobrim vraća. Intuicija je pojačana, uživanje u muzici izraženo. U dobrom ste raspoloženju jer ste u skladu sa samim sobom. Ekstrasenzorske sposobnosti su izražene. Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje. U društvu Blizanca zaboravljate na nervozu.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Imali ste prilično burne trenutke ili ste ih tako doživljavali. Nerviranja su za vama. Sada ste u fazi kratkog predaha i regeneracije. Pokušajte da normalizujete odnose ne samo sa partnerom već i sa bližom okolinom. Razmislite o tome koliki je vaš udeo u nesporazumu? Na momente se osećate slabo, da bi se ovo stanje ubrzo pretvorilo u suštu suprotnost. Sve je u znaku velikih oscilacija raspoloženja i fizičke snage. Očekuje vas rasprava za koju morate imati unapred spremne adute. Ovan je u igri. S njim budite oprezni.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ljubav i prijatna uzbuđenja čine zanimljivim naredne trenutke. Jedna osoba vas stalno spopada. Niko ne sumnja u to da ćete prihvatiti njen izazov i krenuti u ljubavno osvajanje. Još ako se radi o Vagi ili Biku, prijatnih iznenađenja će biti na pretek. Čak i Rak može da dođe u obzir. Nemojte mnogo da birate. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Mogući su problemi sa krvnim sudovima.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Bolje je da vi činite uslugu i pomažete drugima nego da bude obrnuto. Danas ste u takvoj situaciji. Neka vas ne iznenade pojačana intuicija i interesovanje za okultne teme. Ribe su izuzetni mediji i veliki mistici. Ima među njima i biznismena, ali daleko manje. Kad sve saberete, Ribe vole novac. Očekujte srećan obrt situacije. Profitiraćete na više strana, posebno na finansijskoj. Devica će pokušati da vas po ko zna koji put šarmira. Biće ludo i nezaboravno.

OSTAVI KOMENTAR