Start Horoskop Tvoje zvezde 29. jul, 2010. godina

Tvoje zvezde 29. jul, 2010. godina

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Stanje je nepromenjeno. Neizvesnost vas mnogo ne zabrinjava, pošto ste odlučili da čekate. Za divno čudo, pokušavate da pregovarate sa partnerom i da ga ne opterećujete ga ljubomorom i posesivnošću. Uživate u mnogim stvarima, jer osećate da ste uspešni i nadasve emotivno ispunjeni.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Blagi nastupi nervoze posledica su uticaja saradnika. Savladaćete ih i okrenuti se onim stvarima koje pojačavaju kreativnost. Ljubav je nešto što se podrazumeva. Dan je u znaku uspešnih poteza, ugovora i napredovanja u poslovnoj hijerarhiji. Posebno srećne odluke vezane su za ljubav i brak.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Napokon ste počeli da razmišljate u odgovarajućem smeru. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, pravilnim postupcima i promišljenim akcijama – bićete uspešni. To se, nažalost, ne dešava često, pa je poželjno maksimalno iskoristiti povoljne planetarne uticaje. Radosne vesti.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Dobro ste raspoloženi, pošto ste fokusirani na ono što obožavate, a to su pare. Verovatno čitate neku knjigu koja poručuje da je novac svuda oko nas i da ga samo treba pokupiti, ili tome slično… Kako bilo, zadovoljni ste, jer pod uslovom da vam je novčanik pun, možete da učinite nemoguće.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Lavovi se danas prepuštaju ljubavnom zanosu. Srećno kreću u susret nastupajućim događajima od kojih puno očekuju. Oni manje srećni pripadnici znaka bune se protiv upliva sa strane i osećaju otpor prema bračnom partneru, uviđajući koliko se razlikuju. Ranije su to mogli da podnesu.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Donosite srećnu odluku. Pošto je stvaralačka snaga naglašena, a vi na nju fokusirani, situacija obećava puno lepih konkretnih dešavanja. Funkcionišete pod utiscima vezanim za prijatan događaj u kom imate direktnog ili indirektnog udela. Svi atributi vezani za vaš znak trenutno su u igri.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Uživate u trenucima sreće vezanim za prijatne događaje. Delite radost sa prijateljima. Fantastično se osećate, zračite, pošto za takvo stanje blaženstva imate konkretne razloge. Da li se radi o partneru, deci ili dobitku – tek stvaralačka snaga došla je u prvi plan. Samo tako nastavite!

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ukoliko ste shvatili šta vas muči, nećete imati problema. Osluškujte telo, shvatite njegove tajne signale, pokušajte da mu maksimalno udovoljite. Shvatite da ste centar sveta. Žrtvovanje zarad bezvrednih stvari iscrpljuje. Pošto i sa samim sobom jedva izlazite na kraj, ne opterećujte se drugima.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Uspeh vas i dalje prati. Imate naklonost zvezda, pa se ne opterećujte zlim slutnjama i sumnjama. Verujte sebi i biće sve u najboljem redu. Ostavite malo vremena za odmor, pošto samo tako možete izbeći pucanja po šavovima. Iako niste pogodni za psihoanalizu, razmišljajte više o sebi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pokušajte da ispoštujete unutrašnju potrebu za samoćom. Ukoliko vam to pođe za rukom, bavite se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo i pokušajte da nađete mir. U kontaktima sa okolinom javlja se sputanost, timski rad je otežan. Sreću na materijalnom planu zasad nemate. Tražite je na duhovnom.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Polako se stvari stišavaju. Počinjete normalno da funkcionišete. Iako ironično i agresivno želite da se nametnete drugima, to vam ne polazi za rukom. Ne pokušavajte da se tako ponašate. Poželjno je postići maksimalne rezultate ulažući minimum napora. Uspevate samo mudrim i smirenim postupcima.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Komunikacija prija. Zadovoljni ste – bilo da razgovarate sa prijateljima ili da putujete, ili pak da čitate interesantnu knjigu. Važno je biti aktivan, svestan trenutka u kom se nalazite. Kreativnost pripadnika ovog najmisterioznijeg znaka trenutno je izražena, pa je iskoristite na adekvatan način.

OSTAVI KOMENTAR