Start Horoskop Tvoje zvezde 25. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde 25. novembar 2011. godine

SHARE

40. rođendan danas slavi glumica Christina Applegate

21.03 – 20.04. OVAN

Razmišljate o ljubavi, deci i pozitivnim stvarima. Neki pripadnici znaka veoma su aktivni na ovim poljima, dok oni pasivni strepe. Plaše se od toga šta će da se dogodi ako prenagle, jer su se više puta opekli u sličnim situacijama. Napokon ste se urazumili i rešili da koristite razum u onoj meri u kojoj situacija to zahteva.

21.04 – 20.05. BIK

Planetarni aspekti su povoljni za ljubav, provod i uživanje u lepšoj strani života. Posao može da sačeka povoljniji momenat, pa se okrenite partneru i pokušajte da ispravite neke greške načinjene u prošlosti. Uspećete da ostvarite davnašnji san. Prepustite se trenutku i svim čarima koje on nosi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iznenada se dešavaju neke naizgled nopovoljne stvari, ali kad se osvestite, shvatićete da nisu bile tako loše kao što ste mislili. Preokreti vam prijaju, jer se uklapaju u vašu promenljivu blizanačku ćud. Poboljšavaju se životni uslovi, pa napokon možete da realizujete jedan plan.

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko nastavite da idete glavom kroz zid, da radite, a da prethodno dobro ne promislite – ne nadajte se ničem dobrom. Kritika usmerena na vaš račun i te kako će vas zaboleti, ali se zapitajte koliko je ona na mestu? Niste uvek vi osoba koja treba da deli savete. Naučite i da ih primate.

21.07 – 21.08. LAV

Iznenada se javlja velika doza kreativnosti kao kompenzacija za emotivno nezadovoljstvo. Ni Vodolija ni Škorpija ne mogu da razumeju vaše istinske potrebe. Stoga se okrećete onom od čega se živi – radu i umetnosti. U tim oblastima ostvarujete zapažene rezultate. Budući da je opasnost od nepromišljenih poteza i saobraćajnih udesa pojačana, poželjan je oprez.

22.08 – 22.09. DEVICA

Vaša glavna preokupacija je posao i sklapanje novih poslovnih aranžmana. Ostale aktivnosti su u drugom planu. Po strani su i emocije – njih ste prevazišli. Čvrsti ste kao stena, spremni da funkcionišete u onoj meri u kojoj to okolnosti nalažu. Kad su obaveze u pitanju, uvek treba birati Devicu.

23.09 – 22.10. VAGA

Susreti, prijatelji, razmena iskustava, ali i ljubav, čine dan izuzetnim. Opustite se i prepustite se osećanjima ne razmišljajući o tome šta će biti. Sve strahove i strepnje ostavite po strani, jer su neosnovane. Poželjno je malo više pažnje posvetiti porodici i partneru; zanemarujete ih i osećaju se zapostavljeno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sa Lavom pokušavate da izgladite odnose. Šansa da uspete samo je delimična. Ono što zavisi od vas zasad je pod kontrolom. Drugoj strani je dosta torture. Svojom posesivnošću je gušite, pa nastoji da što bezbolnije izađe iz ove situacije, bilo poslovne, bilo emotivne. Ne birate sredstva da dođete do cilja.

23.11 – 20.12. STRELAC

Imate puno obaveza, pa partner može da predahne i da se odmori od vaših nemogućih zahteva. Komplikovaniji ste nego što mislite. Stalno nešto zanovetate, a pri tom je vaš doprinos u vezi mali.

21.12 – 19.01. JARAC

Kad ste sami i ne zavisite od drugih, sve je pod kontrolom. Čim morate da sarađujete, nastupaju problemi za koje ste velikim delom krivi vi i vaša preosteljivost. Možete da birate između dve mogućnosti – totalne izolacije, koja je uvek opasna, i funkcionisanja unutar zajednice koje zahteva prilagođavanja.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zdravstveni problemi su posledica preterivanja u svemu što volite, a spisak je veći. Kad biste uspeli da se disciplinujete i eliminišete ono što vam škodi, bilo bi sjajno. Ovako se uspaničite čim konkretni znaci alarmiraju problem. Ni to nije loše. Znak za uzbunu uticaće na to da povedete više računa o ishrani.

19.02 – 20.03. RIBE

Okupirani ste finansijskim problemima, jer trošite više nego što zarađujete. Iako na prvi pogled odajete utisak osobe za koju je novac nešto bez čega može, to je čista gluma. Novac je i te kako važna stavka u vašem životu, ali samo kad ga nemate. Kad ga imate, ponašate se normalno, što danas nije slučaj.

OSTAVI KOMENTAR