Start Horoskop Tvoje zvezda za petak, 14. januar 2011.

Tvoje zvezda za petak, 14. januar 2011.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Da li ispravno razmišljate? Da nisu neki vaši planovi previše utopistički pa otežavaju trenutnu situaciju? Problema ima bezbroj, dilema takođe. Neće vam biti lako, ali nema ljubavi bez bola, pa ni rešenja bez suza. Budite uporni i strpljivi.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste se pošteno provodili i dosta uživali, razmišljate o poslovima. Ambiciozni ste zbog povoljnih planetarnih aspekata. Nešto ste već ostvarili, ali ne želite da živite na lovorikama. Potreban vam je stalni doping u vidu novih poslova i finansijskih stimulansa. Pa, pripadnik ste praktičnog zemljanog znaka, zar ne?

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Rasipate ono čega baš nemate u izobilju – energiju. Izbegavate teške zadatke i idete linijom manjeg otpora, što ne znači da ste racionalni kada je reč o rasipanju fizičke snage. Trošite ja situacije koje nisu vredne pažnje i sekirate se zbog gluposti. Partner je trenutno još jedan pogrešan izbor.

21.06 – 20.07. RAK

Šta se to sa vama dešava? Okruženi ste sukobima, raspravama, svađama, iako se i pred najmanjom opasnošću povlačite. Okolina teško prihvata promene, a one su su evidentne. Ukoliko želite da budete uspešniji, morate da izađete na kraj sa zlonamernim okruženjem. Iz te borbe izaći ćete kao pobednik. Setite se ranijih iskustava.

21.07 – 21.08. LAV

Osećate burne promene u životu. Eto odgovora na pitanje zbog čega ste kreativni, taktični i puni lepih manira. Možda će vam partner pomoći da zadovoljite potrebu za formom i uživate u lepim stvarima? Sitnom pažnjom i krupnim poklonom popraviće vam raspoloženje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Planirate nov posao, koji zahteva timski rad. Neće biti jednostavno, iz prostog razloga što umete vredno da radite, pa isto očekujete i od drugih. Narednih dana treba staviti akcenat na ishranu i zdravlje. Posao može da pričeka. Osetljiviji ste i ranjiviji na partnerove reči nego inače.

23.09 – 22.10. VAGA

Nova ljubav ili drugačiji pristup staroj ulepšaće Vam dan. I deca su tu da vam poprave raspoloženje. Obradovaće vas uspesima i sitnicama. Razmišljate veoma kreativno. Sa dodatnim entuzijazmom krećete u nove poslovne poduhvate. Treba iskoristiti povoljan momenat za finansijske špekulacije i ugovore

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Retko imate vremena i želje da uživate u toploj domaćoj atmosferi. Pošto danas to možete, prijaju vam udobne papuče i mirisi koji dolaze iz kuhinje. Bez preke potrebe nećete izlaziti iz kuće. Sakupljate snagu za nove poduhvate i planirate poslove u vezi sa adaptacijom životnog prostora.

23.11 – 20.12. STRELAC

Strelci ne miruju. Slobodne trenutke koriste za prepisku i telefonske razgovore. Uspešna komunikacija, promene i prilagodljivost još više potenciraju Vaše poslovne talente. Trenutno ste neumorni, ali i nepostojani. Ne menjajte tolikom brzinom predmete interesovanja, jer je nervni sistem na udaru.

21.12 – 19.01. JARAC

Problemi sa grlom posledica su prekomernih cigareta i glasne priče. Jednostrano gledate na život, dokazujući ispravnost sopstvenih poteza tamo gde je iluzorno. Neminovne posledice su nerviranje i promuklost. Od praznih reči se ne živi, pa se okrenite onome što popravlja raspoloženje – novcu i novim vrednostima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolije su neprestano pod blagom tenzijom jer im je takva sorta, tako da trenutno stanje prihvataju sa lakoćom. Mentalno ste aktivni, razmišljate o novim poslovima i ne dosađujete se. Trebalo bi samo da se malo opustite i uživate u društvu dragih osoba.

19.02 – 20.03. RIBE

U fazi ste planova i priča, ali ništa konkretno ne preduzimate. Ukoliko imate na koga da se oslonite, biće sjajno, jer vam nedostaje čvrstina da se izborite sa životnim problemima. Malo je pripadnika znaka koji od partnera dobijaju bezrezervnu podršku. Većina Riba luta u potrazi za ljubavlju i drugim pravim vrednostima.

OSTAVI KOMENTAR