Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 26. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 26. jul 2013. godine

SHARE

7

Svoj 20. rođendan danas proslavlja pevačica i glumica Taylor Momsen.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Želite da se svi ponašaju onako kako ste vi zacrtali. Razmislite malo o tuđim potrebama i pokušajte da se njima povinujete. Sa partnerom su mogući problemi, pošto ste skloni da konstruišete događaje. Za većinu sukoba danas ste sami krivac. Stoga je poželjno potražiti rešenje u sebi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto posedujete enormne količine energije, imaćete uspeha sa ljudima koji vas okružuju. Ukoliko se fokusirate na partnera, samo ćete se nervirati. Već sutra, emotivne nesuglasice mogu se izgladiti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ponovo postižete harmoniju, pa relativno dobro funkcionišete. Uspešan dan očekuje kreativne i komunikativne pripadnike znaka. Ostvariće zavidan uspeh, za razliku od onih koji su neprijemljivi za uticaje sa strane; radi predostrožnosti, sprečavaju da im se dogode lepe stvari.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Razni događaji, komunikacije, telefonski razgovori – čine da osećate potrebu za osamljivanjem i odmorom. Nećete biti u situaciji da to realizujete, ali, budući materijalno stimulisani, nije vam žao. Planirate da otputujete nakratko negde gde biste se napunili energijom.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ili se namećete na bezobzirno-bezobrazan način, ili to drugi čine u odnosu prema vama. Na događaje gledate tragično, jer ste počeli da se plašite za sopstvenu bezbednost. Ni partner, ni ostali koji vas vole, ne mogu da ublaže ovaj pesimizam. Vreme to čini umesto njih. Budite strpljivi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako ste pripadnik praktičnog znaka, posedujete zapanjujuću maštu i izuzetne umetničke afinitete. Ukoliko se nalazite u umetničkom okruženju, pred vama su sve sami uspesi. Ako želite da postignete harmoniju na emotivnom planu, shvatate da ste u zabludi. Morate nešto da presečete s tim u vezi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Maštate o tome kako da od milijardera napravite milionera. Muški pripadnici znaka za to vreme vredno rade. Kao što se iz priloženog da zaključiti, razlika unutar jednog znaka je velika. Najbolje bi bilo da se udruže muškarci i žene Vage. Tu, međutim, nastaje problem.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Događaji vezani za ljubav, čine da se bolje osećate i zaboravljate bezizlaznost situacije. Za neke se ona odnosi na hronično nezadovoljstvo, za neke na zdravstveni problem. Danas će vas partner do te mere “uzbuditi”, da će vam skrenuti pažnju na prijatnije stvari.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Iako vam svi govore da niste u pravu i ukazuju na ispravan put, ne slušate ih, već terate po svome. Dokle ćete moći da se tako ponašate? Najverovatnije, dok imate porodicu i prijatelje da vas slušaju. Ako nastavite ovim tempom, svi će se razbežati. Totalno ih iscrpljujete.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sputani ste i nesigurni kad je u pitanju donošenje odluke. Grešite kad pomišljate da od svega odustanete. Glavu gore – niste se uzalud rodili u ovom ambicioznom znaku. Budite toga svesni u svakom trenutku. Savetuje se rad na stvarima koje vraćaju samopouzdanje i optimizam. Razmišljate o putu i gostima.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Bićete u situaciji da se nervirate zbog svake sitnice, što se najviše odnosi na vašeg partnera. Sami ste ga birali, pa sami pokušajte da na njega i utičete. Trenutno se ne zna ko na koga treba da utiče? Najverovatnije je upravo vama potrebna pomoć. U druženju je spas.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Događaji unutar porodice nagone vas da o njima razmišljate. Budući da je i vama pomoć neophodna, samo se uzalud opterećujete. Okrenite se stvarima na koje možete uticati. Radite na jačanju samopouzdanja. Aktivirajte podsvest.

OSTAVI KOMENTAR