Start Horoskop Tvoje zvdezde za 13. avgust, 2010. godine

Tvoje zvdezde za 13. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Puni ste radnog elana, tako da ćete sve planirane poslove okončati brzo i uspešno, a biće i para. Pošto ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. Ne dozvolite da vas obuzmu ovnovska tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. Nema razloga za pesimizam.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Lep dan, nema šta! Pošto je pred vama obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti motivisani za rad, ali uspeh neće izostati. Ne dozvolite da izgubite samokontrolu samo zato što vam drugi upućuju primedbe. Okrenite se lepim stvarima, ljubavi recimo.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pod uslovom da se bavite profesijom koja vam daje sigurnost, možete biti zadovoljni. U protivnom, imaćete dovoljno vremena da se nervirate. Pošto znate za obe varijante, odlučite se za onu koja vam trenutno odgovara. Posao će vam pomoći da sačuvate osetljiv nervni sistem. U radu je spas.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Ono što vam može biti teško jeste saznanje da nemate kome da se poverite. Primećujete da sve o čemu pričate ide dalje. Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog pražnjenja, ali je to trenutno nemoguće. Odlučujete se za još veću izolovanost i nepoverljivost. Morate se u tom smislu korigovati.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Iako pokušavate da sredite bračno-partnerske odnose, konstatujete da od njih imate slabe vajde. To vas izluđuje, kao i saznanje da nemate na koga da se oslonite. Brak ili veza već su duže vreme u krizi, te zahtevaju definitivno razjašnjenje. Ponekad je bolji mršav mir nego debela parnica.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Pošto ne možete da dignete glavu od posla, napeti ste. Ni to nije loše, jer kad prođe poslovna frka, biće vremena za raščišćavanja. Poželjno je posvetiti više pažnje zdravlju. Iscrpljenost praćena neredovnom ishranom može dovesti do aktiviranja zdravstvenog problema hronične prirode.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Nezadovoljni ste, mada na trenutke pokušavate da pobegnete od tog saznanja. Što je interesantno, to vam u prijatnom društvu polazi za rukom. Čim ostanete sami, preračunavate se i dolazite do saznanja da niste na pozitivnoj nuli, već u debelom minusu. Bračne razmirice su prolazne i bezazlene.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Dan je povoljan za posao, ali ne i za ljubav. Zato se okrenite onim segmentima života u kojima ste trenutno najuspešniji. Ljubav može da pričeka bolja vremena. Škorpije u braku spremne su da partneru nađu hiljadu mana, a sebi nijednu. Budite objektivniji, pošto ideala nema.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pošto vas očekuje uspešan dan, ne dozvolite da ga upropaste sitnice. Uživajte u njemu i dišite punim plućima. Niste ni svesni toga koliko ste srećni, ali bićete jednog dana – kad sreća iščezne. Ljubav vas hoće, posao takođe, a i umetnost, naravno. U svom ste elementu!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ostvarujete uspešnu komunikaciju. Trudićete se da slobodno vreme provodite van kuće. Zasitili ste se je, ali niste i dobrih starih prijatelja. Oni vam svojim savetima pomažu da prevaziđete dužu krizu na nivou ličnosti. Ponekad dobronameran savet para vredi. Razmislite o ovome.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Teško onom ko vam stane na žulj. Do izražaja dolazi mračnija strana vašeg karaktera. Pošto živite u svetu laži i prevara, samo potiskujete zdravstveni problem, a ne rešavate ga. Sami ste sebi najgori neprijatelj. Za umetnike to nije loše, ali većina Vodolija nije u umetničkoj branši.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Shvatate da je odnos sa izvesnom osobom krajnje neizvestan. Ukoliko se radi o emotivnoj vezi, u pitanju je čist promašaj. Uzrok ovakvog razmišljanja nalazi se u osećaju inferiornosti. Pošto ni sebe ne cenite dovoljno, normalno je da to ne čine ni drugi. Zato, pamet u glavu i budite realniji prema sebi.

OSTAVI KOMENTAR