Start Horoskop Tvoje astro šanse za vikend 20 – 21. mart, 2010.

Tvoje astro šanse za vikend 20 – 21. mart, 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iako je potrebno vreme za akciju, vi ste spremni. Pošto podršku tražite od ljudi koji nisu spremni da vam je daju, po običaju se nervirate.

Škola: Pripremite se na izvesne probleme. Sve ide u rok službe, pa i razmirice sa drugarima. To vas maksimalno opterećuje.
Zdravlje: Mnogi Ovnovi u narednom periodu mogu patiti od nedostatka snage i sigurnosti. Zato pojačajte dozu vitamina, tj. jačajte imunitet.
Ljubav: Morate da žrtvujete vreme ukoliko želite da imate uspešniji emotivni život. Za divno čudo, nije vam teško jer imate i zbog koga.
Savet: Morate biti strpljiviji i mudriji, kako ne biste naseli na provokacije sa strane. U protivnom, moguće su neprijatnosti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Zahvaljujući mudrim potezima započinjete nov životni ciklus, stavljajući tačku na sve kikseve iz prethodnog perioda. Donosite izuzetno važnu odluku.

Škola: Stičete dodatno obrazovanje, koje vam koristi u daljoj karijeri. Kad je uspeh u pitanju, nema vam premca.
Zdravlje: Ukoliko imate problema sa stomakom, razmislite šta ste sve konzumirali prethodnih dana? Verovatno se radi o nekontrolisanoj i nekvalitetnoj ishrani.
Ljubav: Nova veza je na pomolu. Shvatate da je osoba iz vaše okoline odjednom zadobila vašu naklonost, ali joj nemojte bezrezervno verovati. Preosetljivi ste.
Savet: Situaciju shvatite kao sastavni deo života i ne nervirajte se bez potrebe. Pošto ćete sa lakoćom doživeti uspeh, isto tako se treba nositi i sa porazom.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Vodite računa o rečima, jer zbog njih možete doći u neugodnu situaciju. Stara izreka kaže: “Ćutanje je zlato”. Pa kad je tako, ako ne možete da ćutite, bar izbrojte u sebi do deset.

Škola: Škola je oblast života koju trenutno držite pod kontrolom. Realizacija ideja je na pomolu. Priznaćete, uteha za nezadovoljstvo leži u radu.
Zdravlje: Mogući su napadi glavobolje ili problemi sa grlom. Ukoliko budete vodili računa o zdravlju, ovaj problem ćete ublažiti.
Ljubav: Nestrpljivi ste, pa povlačite pogrešne poteze u vezi sa voljenom osobom. Situacija zahteva mudrost i toleranciju, prvenstveno sa vaše strane.
Savet: Da li ste spremni da se povinujete tuđim željama? Hteli ne hteli, morate, jer ne možete da živite sami. A ako hoćete da budete u društvu, morate da se žrtvujete.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Plaši vas saznanje da se nalazite pred značajnim promenama. Strah od promena i neizvesnosti je normalna ljudska pojava. Inspiraciju nalazite u kreativnom radu.

Škola: Završavate započete poslove. Zadovoljni ste učinjenim. Zbog posla ćete morati negde da otputujete. Volite putovanja, pa ćete spojiti korisno sa lepim.
Zdravlje: Sklonost ka hroničnim bolestima, reumatske tegobe, problemi sa kožom. Ne plašite se, jer sve to možete izbeći. Iako ste hipohondrični, ne paničite!
Ljubav: Možete očekivati puno lepih trenutaka kad je ljubav u pitanju. Mnoge Rakove očekuje izmirenje ili obnavljanje stare veze. Strast je obostrana.
Savet: Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Sve stvari dolaze na svoje mesto. U to ste se već bezbroj puta uverili. Uspeh je spor, ali dostižan.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Ne sijate u glamuru kao obično. Izluđuje vas malksalost i tromost organizma. Ali, šta da se radi? Kolo sreće se okreće.

Škola: Nižete uspehe. Svesni da od kukanja nad sopstvenom sudbinom nema koristi, okrećete se stvarima koje vam lako idu od ruke. Stav je ispravan!
Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi u vezi sa organima za varenje. Slatkiši su vaš veliki neprijatelj naredne sedmice. Zato, što dalje od njih! I prehlada vreba.
Ljubav: Odlažete emotivna raščišćavanja, jer kao da volite da se mučite. Tvrdoglavim ponašanjem samo produbljujete jaz. Možda bi trebalo otvoreno porazgovarati?
Savet: Instinktivno se ispravno ponašate. Radite stvari koje vam idu od ruke, a ono što kod vas stvara averziju na sve načine izbegavate. Budite tolerantniji i umiljatiji.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Preosetljivi ste i tužni. Zašto? Možda predosećate rasplet događaja koji vam ne ide u prilog. Posebno se plašite da ne izgubite ljubav, jer se emocije polako stišavaju. Preterujete.

Škola: Tu ste na svom terenu i povlačite ispravne poteze. Neki poslovi, koji su bili u zaostatku sa lakoćom će se realizovati. Kad bi vam sve tako glatko išlo?
Zdravlje: Slaba tačka organizma može biti tanko crevo. Ukoliko povedete računa o dijeti, ublažićete neugodnosti. Problemi sa venama i cirkulacijom.
Ljubav: Iz straha da ne izgubite voljeno biće, još ga čvršće držite u zagrljaju. Prijaju vam konkretni dokazi ljubavi, a ne prazne reči. Ako do njih ne dođete milom, onda ćete silom.
Savet: Pokušajte da na nov način gradite odnos sa partnerom. Prelazak na nov kvalitet je bolan, ali neizbežan ako želite da ostanete zajedno.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Potreban vam je predah, kako biste se odmorili, oporavili i energetski ojačali. Odlazak u prirodu je prava stvar. Ukoliko okolnosti dozvoljavaju kraći odmor, ne oklevajte.

Škola: Ako ne učestvujete u konkretnom poslovnom projektu, razmišljanja o tome su više nego realna. Napokon ste našli način da ostvarite siguran izvor prihoda. Lutanja su se isplatila.
Zdravlje: Ženski pripadnici znaka moraju se čuvati neželjene trudnoće ili obratiti pažnju na sterilnost. Muške Vage utehu nalaze u alkoholu, što je loša navika.
Ljubav: Ukoliko ne želite probleme, od vas se zahteva ono čega bi trebalo da imate u izobilju, a to je taktičnost. Samo tako ćete izgladiti izvesne bračne nesporazume.
Savet: Oslušnite i tuđe potrebe. Ne budite isključivi i neprijatni u svojim namerama. Obavezno razmislite o tome ko sedi ispred vas pre nego što povedete razgovor.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Najzad nađoste ono što vam je bilo neophodno – duševni mir. U očekivanju da vam drugi u tome pomognu, shvatili ste da morate sami rešiti svoje probleme.

Škola: Saradnja sa inostranstvom ili odlazak na put zaista su neophodni, jer jedino tako možete ostvariti poverene vam zadatke. Pakujete kofere.
Zdravlje: Blaže stomačne tegobe nagoveštavaju da se radi o problemima sa žučnom kesom ili pankreasom. Pomaže samo dijetalna ishrana.
Ljubav: Uživate u čulnim zadovoljstvima. Ukoliko partner umesto milovanja počne da pridikuje, nećete se libiti izleta sa strane. Brak je na pomolu.
Savet: Ne budite tvrdoglavi, jer time ništa ne postižete. Okolina je navikla na vaše histerične ispade, pa na njih ne reaguje.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Završavate započete poslove i stavljate tačku. Okolina će vas obradovati podrškom, priznanjem i javnom nagradom za trud. U situaciji ste kada ne treba ništa odlagati!

Škola: Nov pristup starom poslu. Važno je da ste neke stvari okončali, pa planirate da krenete iz početka.
Zdravlje: Nervoza je prateća pojava sa kojom duže vreme funkcionišete. Ona je posledica želje za perfekcionizmom i unapred isprojektovanih strahova. Opustite se!
Ljubav: Površni ljubavni susreti po pravilu dovode do još površnijih seksualnih kontakata. Čemu to vodi? Morate se zapitati gde grešite i pokušati da spasete vezu koju imate.
Savet: Iako na prvi pogled nemate razloga za nervozu, to je jače od vas. Zbog čega unapred strahujete? Zašto ne možete da se opustite? Potražite savet kompetentne osobe.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje.

Škola: Nerviraju vas svi, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir.
Zdravlje: Hormoni su na udaru. Oni mogu da vam zadaju muke, bilo da se radi o štitnoj žlezdi, šećernoj bolesti ili prostati. Pravac lekaru.
Ljubav: Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.
Savet: Iako ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se. Bežite u svoju oazu mira, jer ste napokon uspeli da zavolite samog sebe. Fantastično!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su u redu. Nekonvencionalni ste i originalni.

Škola: Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem.
Zdravlje: Mogući su strahovi, razočarenja i depresivno ponašanje. To prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Tako i treba.
Ljubav: Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće problema.
Savet: Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek. Pa kad je tako, lečite se! Napravite sedeljku ili posetite nekog čije vam društvo prija.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Od nastupajućih događaja previše očekujete. Dosledni ste samom sebi, pa mašti dajete na volju. Ukoliko se budete loše proveli, ne očajavajte.

Škola: Mnoge Ribe razmišljaju da izostanu iz škole, jer ni izdaleka nisu zadovoljne poslom kojim se bave. To ne važi za Ribe koje su zdravstveni radnici. Bolest im je struka.
Zdravlje: Za većinu zdravstvenih problema potražite uzrok u emocijama. One su uzrok lošeg zdravstvenog stanja. Sve ide iz glave.
Ljubav: Pošto je vaš emotivni život doživeo kulminaciju, i to prijatnu, ništa ne menjajte. Samo se opustite i uživajte.
Savet: Ako vam prijatelji kažu da ste komplikovani i tvrdoglavi, razmislite da li u tome ima bar malo istine. Pokušajte da učinite nešto kako biste barem donekle promenili sebe nabolje.

OSTAVI KOMENTAR