Start Horoskop Tvoje astro šanse za 29. jun, 2010. godine

Tvoje astro šanse za 29. jun, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Osećate snažnu potrebu za ljubavlju, imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lepe, čak nezaboravne trenutke. Budite nežniji, suptilniji, ne pokazujte grubo svoja osećanja. Srećni ste i zaljubljeni.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju; nema sumnje da ćete uspeti. Pošto sreća obično ide u kompletu, ne možete se požaliti ni na osobu pored sebe. Ona čini sve da vam ugodi i olakša obaveze. Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ukoliko sebi zadate nemoguće i precenite sopstvene mogućnosti, nervna napetost će neminovno nastupiti. Stoga morati smanjiti apetite. Okupiraju vas poslovi. Dan je povoljan za sklapanje ugovora i razmišljanja o tome. Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Književnost je na prvom mestu. Strelci su dobitna kombinacija.

04 RAK
21.06 – 20.07.
U elementu ste. Uspevate da se maksimalno opustite i uživate. Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. Još kad biste uspeli da smanjite porciju i da se disciplinujete u ishrani, gde bi vam bio kraj?

05 LAV
21.07 – 21.08.
I dalje ste pod utiskom izvesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti ovim tokom, ali ste imali puno sreće. Dobro se osećate, raspoloženi ste i komunikativni. Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik. Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Nervoza je prateće osećanje koje vas u mnogome može blokirati. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ne ulazite u rasprave. Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Ljudi oko vas nisu u stanju da prate dinamiku mentalnog sklopa jedne Device.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pred vama je uspešan dan. Osećate se dobro i želite da takvo stanje podelite sa najbližima. Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umete da delite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspešni u onom prvom. Zato ste voljeni i rado viđeni na svakom mestu. Blago vama.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Da li ste primetili da često mislite kako ste najpametniji. Niste ni svesni koliko okolini smeta vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo. Te mane morate pod hitno nekako savladati, jer u protivnom može da trpi ne samo prijateljstvo već i ljubav i brak. Partner već razmišlja o radikalnim koracima. Zato – pamet u glavu.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Period lakoće i optimizma smenjuje se sa nezadovoljstvom i kompleksima. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima. Posao ne sme da oseti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Da li ste se zapitali dokle će moći da izdrži ovakvo ponašanje? Ne brinite – uskoro ćete biti kao novi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Uspešan poslovni period. Pošto ste spremni za saradnju i kompromise, sa lakoćom ostvarujete ideje. I više od toga: odlično se osećate jer vladate situacijom na svim poljima. Posebno vas raduje činjenica da ste uspeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže, priznaćete!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Iako situcija zahteva proveru nerava, uspešno je prevazilazite. Brzopleto donosite odluke, munjevito dejstvujete, ali brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. Savetuje se odmor i pasivno komuniciranje u vidu vođenja prepiske. Metabolizam je loš, skupljanje tečnosti u organizmu veliko, pa otuda i osećaj tromosti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ribe biznismeni mogu očekivati poslovni uspeh. Još ukoliko se bave trgovinom… Biće povoljnih aranžmana, a i para. Svi kritikuju jadne Rakove da su ovisnici o novcu, ali ih nežne Ribice u tome nadmašuju. Doduše, one mrze novac, pa je to jedan od razloga zbog koga ga tako munjevito troše. Ipak, sačuvajte nešto i za crne dane.

OSTAVI KOMENTAR