299
Tvoj horoskop za sredu, 31. jul 2013. godine

Tvoj horoskop za sredu, 31. jul 2013. godine

299
SHARE

LONDON : The Gorbatchev Foundation fundraising dinner

Svoj 48. rođendan danas proslavlja J.K. Rowling, autorka knjiga o Harryju Potteru.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Trošite snagu na pogrešne stvari, tako da se nervirate. Da li se isplati? Koliko ćete od toga imati koristi? Odgovor je neizvestan, a da ćete imati problema ukoliko nastavite ovim tempom – evidentno je.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Burne emocije usmerene su ka prijateljima, i to zbog neslaganja. Ne umete smireno da reagujete, već im bacate istinu u lice i naprosto ih šokirate. To vam se često događa, jer niste svesni toga da im je neprijatno.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pred vama je dan u kom se javlja želja za uspehom. Suočavate se sa izazovima koji nisu nimalo laki. Pošto ste, za divno čudo, temeljni i istrajni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način. Izolacija je jedino rešenje, jer sami morate da odradite ono što se od vas očekuje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete i od tih događaja imati koristi, jer vas nagone na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što je razumno. Ako želite da se sačuvate, napravite distancu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umetničkim izražavanjem. Iskoristite podršku planeta i krenite u osvajanje. Ostvarujete cilj i doživljavate nezaboravne trenutke. Kad bolje razmislite, njih imate pregršt.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve zamke uspešno rešavate i očaravate sve oko sebe. Volite da radite stvari koje zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor. Danas se odmarajte u samoći.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon je razum pobedio. Osećanja su ostala u drugom planu, jer ste shvatili da vam ona samo smetaju. Sve odluke donosite glavom, ponašajući se korektno i tolerantno.  Odlazak u prirodu bi vam prijao.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Glavnog uzročnika svih svojih postupaka potražite u podsvesti. Posvetite više pažnje mentalnom zdravlju i počnite da razmišljate o sebi. Imate energije na pretek.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Saosećajni ste i spremni da se žrtvujete. Ne dajte da vas to slomi. Poslušajte savet prijatelja. Mogući su zdravstveni problemi koji nisu za potcenjivanje, pa se savetuje lekarska kontrola.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Okruženi gomilom sveta, osećate se usamljeno. Mislite da vas niko ne razume. To i ne bi bio toliki problem da se niste razočarali u partnera. U njega ste previše ulagali, pa se osećate iznevereno. Ko se očara, taj se i razočara. Glavu gore, stanje je prolazno, dotična osoba ni izdaleka nije toliko surova.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Prija vam slobodna ljubav, volite slobodu. Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj u tom smeru. Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na finansije nego na dotičnu osobu. Novac može da pobegne, a ona je tu. Samo kad bi vam dala malo mira?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Prijemljivi ste za negativne događaje, jer tako razmišljate. Opasnost u vidu  zdravstvenih problema postoji, ali i način da je izbegnete. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno. Biće lakše svima: i vama i okolini. Ne živite u prošlosti, izgradite budućnost.

FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

 1. Happy B-Day, dear J.K. Rowling :) Wish u all the best from ♥ and congrats on the success for the last time of  “Harry Potter”. 

  Bravo, danas rođendan slavi i Beau Brooks, član grupe Janoaskings. Happy B-Day, dear Beau! :D

  Horoskop mi je odličan za danas! ;)

 2. Devica-Danas se odmarajte u samoći.A mene sad salju do babe po ovoj vrucini jer mi je dosla sestra a nisam ni 24 sata kuci(juce sam se vratila od druge babe) jos je i vasar za dva dana ubicu se stvarno neverujem!!!!!!!!Pa zar sam toliki baksuz!?!?

  P.S Izvinite,znam da vas ovo ne zanima al moram negde da napisem…..ZNACI NEVERUJEM!!!!!!!!

 3. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Lola,Nesa,Buba,Tea,,Soxy,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

  Dear J.K, Rowling happy birthday,wish u all the best from heart!!!
  Thanks for Harry Potter!♥
  I LOVE U<33333

 4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Lola,Nesa,Buba,Tea,,Soxy,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

  TACAN MI HOROSKOP ;) 

 5. Dear J.K.Rowling, 
  thank you for all the books. Thank you for magic. Thank you for giving me a magical childhood. Thank you for Harry Potter, thank you for changing my life to better. Thank you.. Happy birthday!

 6. danas je i meni rođendan, kad i j.k. rowling, jednoj od najpoznatijih spisateljica na svetu :) san mi je da postanem kao ona inače, jer se i ja bavim pisanjem ♥

 7. Srecan rodjendan jednoj jedinoj kraljici koja mi je ulepsala tinejdzerske godine! Takodje, srecan rodjendan Harry-ju Potter-u!!! Juhu!!! ^_^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.