Start Horoskop Tvoj horoskop za 2010. godinu

Tvoj horoskop za 2010. godinu

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za narednu godinu?

SIPAUSA30041139_000016

Jarac Orlando Bloom (13.1.1977.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Za osobe rođene u znaku ovna 2010. godina će biti bogata iznenađenjima, ali isto tako i velikim događajima na emocionalnom planu.
Bićeš odvažna u svemu što budeš radila i nećeš se bojati da preuzimaš rizik. Bitno je samo da budeš odgovorna i da znaš da povučeš granicu kada je rizika dovoljno, te kada možeš napraviti više štete nego koristi. Tokom 2010. godine primetićeš koliko se zapravo trud isplati i koliko vredi založiti se za nešto do čega ti je stalo.
U novoj godini doživećeš puno uspona, ali i padova. Bitno je samo da se svaki put iznova digneš, streseš prašinu sa sebe i kreneš dalje u nove pobede.

02 BIK
21.04 – 20.05.
2010. godina će dobro započeti za tebe. Bićeš prilično uspešna, kako u školi, tako i na privatnom planu života. Većina stvari će funkcionisati onako kako želiš.
Nemoj forsirati nešto što znaš da ti ne ide ili u čemu nisi dobra jer će ti to prouzrokovati samo nepotreban stres i nesanicu. Uvek možeš proširivati svoje vidike, ali naravno da neke granice ipak postoje. Izbegavaj neugodne situacije.
Nemoj se bojati da izraziš svoja osećanja, dopustite neka te ona malo ponesu i uživaj u trenutku, ali pripazite da ne uradiš nešto zbog čega bi se mogla pokajati.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Za sve blizance 2010. godina će biti u znaku čišćenja. Osećaćeš da je trenutno previše toga oko tebe – nerešenih situacija i osoba koje ti stvaraju probleme. Želiš da uneseš pozitivne promene u svoj život i krećeš od onoga što te trenutno najviše muči, a to je jako dobro. Dogod ne rešiš neke stvari koje te stalno vuku u prošlost nećeš moći da napreduješ tempom kojim bi htela
Tokom cele godine ćeš biti veoma društvena, stoga to i iskoristi. Druži se s osobama koje voliš, upiši neki zanimljiv kurs, putuj i upoznaj neke nove osobe s kojima imaš zajedničke interese i slično.
Najbolje vreme će ti biti od maja do jula, ali će ti dosta povoljna biti i druga polovina godine.

04 RAK
21.06 – 20.07.
2010. godina će za tebe biti godina promena. Možda ćeš pronaći novu ljubav, možda ćeš se preseliti, a možda i jedno i drugo. Bitno je da u svakom trenutku znaš u kom smeru želiš da ideš dalje i za šta tačno želiš da se potrudiš.
Tokom cele godine čvrsto drži noge na zemlji i nemoj previše verovati drugima i njihovim obećanjima. Često će ti se događati da se nađeš na pravom mestu u pravo vreme, a ono što je bitno je da u svakom trenutku znaš šta želiš.
Što se tiče ljubavnog života, najbolje razdoblje će biti tokom leta, između maja i avgusta.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Tokom 2010. komunikacija i pregovaranje će biti tvoja jača strana. Kakvi god problemi da se jave, uvek prvo sve pokušaj da rešiš razgovorom, no, poenta nije u tome da ti pričaš nego i da poslušaš ono što drugi žele da ti kažu. Zajedno ćete najlakše pronaći rešenje koje svima odgovara.
Na ljubavnom planu, početak godine bi mogao biti malo napetiji, no, bez obzira da li si sama ili imaš partnera ova faza će dosta brzo proći, samo je važno da ništa ne forsiraš i da sa svim većim odlukama ipak malo pričekaš.
Sa zdravljem ne bi trebala da imaš problema, no, ne bi bilo loše da malo duže spavaš, a s brzom hranom budeš malo umerenija.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
2010. godina će za device biti godina konsolidacije u kojoj će pripadnici ovog znaka često prolaziti kroz testove, donositi odluke i izbore, pa čak i one drastične, te se rešiti tereta prošlosti koji za sobom vuku već neko vreme.
U ovoj godini ti sigurno neće nedostajati strasti, kao ni nežnosti, ali ni bajkovitosti. Međutim, mogući su ispadi ljutnje i ljubomore. To bi značilo da će ova godina biti dosta napeta, gdje će osećanja ići iz krajnosti u krajnost.
Haotičan svakodnevni život, pun raznoraznih emocija koje se preklapaju i suprotstavljaju, sigurnosti i sumnja, definisanja i maštanja, tražiće od tebe da se dosta oslanjaš na sreću.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Tvoj horoskop za 2010. godinu okarakterisan je prisutnošću Saturna u tvom znaku, što će naterati osobe rođene u znaku vage na red, rad i disciplinu, a ta krilatica bi trebala da postane i tvoja ovogodišnja životna filozofija.
2010. godina će takođe biti godina zrelosti u kojoj će mnoge vage „odrasti“ i shvatiti važna životna pitanja bez obzira na godine. Moraćeš doneti neke važne odluke – one koje se u životu donose tek nekoliko puta.
Samcima će posebno odgovarati leto. Ono će biti strastveno i muškarcima i ženama vagama.
Ukratko, 2010. će ti biti naklonjena ako budeš vredna, ali će spremno kazniti svaku lenjost, pasivnost i odgađanje.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Počev već od prvih nedelja, 2010. godina će ti izgledati vrlo uzbudljivo, puna iznenađenja, te uspeha u bilo kom polju da se okušaš. Ovo će biti vrlo sretno razdoblje za tebe, a posebno prva polovina godine, u kojoj ćeš zaista uživati u životu.
Bićeš spremna da istražiš nove horizonte, pažljivo ćeš analizirati sve mogućnosti koje se pojave pred tebe, a oko sebe ćeš širiti ljubav. Uz podršku planeta, posebno Jupitera, sve bitke ćeš dobivati s lakoćom. Sve što poželiš u ovoj godini moći ćeš da ostvariš, samo je bitno da budeš fleksibilna i dostupna kada se pojave iznenadne promene smera.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Osobama rođenim u znaku strelca će u 2010. doći do promene životnog ritma. Shvatanje toga će biti ključno ako želiš da se prilagodiš promenama koje ti ova godina donosi. Ono što ti je do sada davalo stabilnost i ravnotežu sada će se pokazati nedovoljnim te ćeš morati da tražiš druga uporišta.
2010. će na ljubavnom planu biti prilično nepredvidljiva. U godini dana se može toliko toga dogoditi, pogotovo tokom letnjih meseci.
Uglavnom, izgradnjom dobrih temelja na početku godine kasnije ćeš lakše stići do željenih rezultata.
Pripazi na osobe koje će pokušavati da ti nametnu svoju volju, mešaju ti se u život i ometaju te u planovima.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
2010. godinu obeležiće želja za individualnošću kao i ličnim izborima koji će ti odrediti dalji put. Izabraćeš glavni pravac kretanja, a on će pokazivati tvoju želju za slobodom i nezavisnošću. Postaćeš svesna onoga što želiš ili šta misliš da ti je potrebno, a to će ti dati odlučnost da se boriš protiv svega što ti stane na put.
U 2010. te očekuju neobični usponi i padovi, a od tebe će se očekivati da ublažiš svoje osobine, pogotovo praktičnost i racionalnost.
Pripazi da ne budeš previše kruta u životu, ni prema sebi ni prema drugima. Ako ti je stalo do drugih ljudi moraćeš da imaš malo više razumevanja za njih i moraš biti pomirljivija.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Sve ono što si planirala već neko vreme, ali nikako nije dolazilo na red, doći će ove godine. Pozitivni ishodi puniće te energijom i davati ti još više volje za nove projekte. Osim toga, shvatićeš i važnost odgovornosti.
U 2010. nemoj sputavati svoju kreativnost, iskoristi je. Glavni problem koji se može pojaviti je taj da ćeš morati da biraš prioritete s obzirom da ćeš se u jednom trenutku uplesti u previše toga.
Na ljubavnom planu biće burno i intenzivno. Smenjivaće se razdoblja velikih ljubavi sa raspravama i svađama.
Bolja ljubavna situacija će biti u drugom delu 2010. godine, kako za one koje nisu u vezi tako i za vodolije koje su vezi.
Najbolje vreme za tebe je tokom prva tri meseca u godini i u decembru.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Odlično stanje u 2010. doći će kao direktan poklon s neba jer će kroz tvoj znak prolaziti Jupiter, a od njegovog uticaja će profitirati svi pripadnici znaka ribe.
U ljubavnom životu ne očekuju te mnoga iznenađenja, ali ona koja se pojave biće ugodna, pa će 2010. godina biti godina čvršćeg povezivanja za ribe koje su već u vezi, te će ponuditi nove prilike onima koji soliraju.
Važno je da prihvatiš i ponosno nosiš sve ono što ti zvezde nude. Najvažnije od svega je da veruješ u ono što radiš. Ne treba da se baviš svim što ti padne na pamet, nego biraj stvari u koje ćeš istinski verovati.

OSTAVI KOMENTAR