Start Horoskop Šta ti kažu zvezde za 15. septembar 2011.

Šta ti kažu zvezde za 15. septembar 2011.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN
Prijatelji su vas razotkrili. Shvatili su da ste koristoljubivi u druženjima. Nije na drugima da donose zaključke o vašem ponašanju. Oni treba da vas prihvate ili ne. To što ste takvi samo je vaš problem. Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih špekulacija, pa vam je dozlogrdilo.

21.04 – 20.05. BIK
Trenutno znate šta hoćete. Iako ste prevrtljivi u stavovima, to ne mora po pravilu da bude loše. Od čestih promena stavova možete profitirati, bilo da je u pitanju partnerstvo, brak ili posao. Samoća vam prija. Moguća je kožna infekcija.

21.05 – 20.06. BLIZANCI
Neke stvari su kristalno jasne. Bolje ste se osećali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude staviti na pravo mesto. Bolno je sve što danas preživljavate, ali i korisno. Pokušajte da izvučete iz događaja lekciju za budućnost.

21.06 – 20.07. RAK
Teško vam polazi za rukom da se obuzdate. Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama trenutno je evidentna, što one koji vas ne poznaju može da šokira. Partner je prema tome ravnodušan, ne shvata vas ozbiljno. Pokušajte da se relaksirate u blizini vode.

21.07 – 21.08. LAV
Nervni sistem je napet. Možda je to jedan od razloga zbog čega sve radite užurbano. Time pokušavate da potisnete stanje hroničnog nezadovoljstva. Ukoliko kontaktirate sa Vodolijama, pokušajte da uvidite svoj deo odgovornosti za nesuglasice. Ili menjajte partnera ili sebe.

22.08 – 22.09. DEVICA
Mnogi pripadnici znaka zanimaju se za književnost i većinu slobodnog vremena provode uz dobru literaturu. Izuzetno zdrav intelekt, obilje ideja i mnoštvo planova motaju vam se po glavi. Pokušavate da se od svega distancirate. U samoći nalazite odgovor na pitanja.

23.09 – 22.10. VAGA
Pod uslovom da niste bez para, osećate se fantastično. U svemu vidite lepšu stranu, skloni da uživate u sitnicama i da se maksimalno posvetite drugima. Ukoliko vas uhvati besparica, počnite da razmišljate o tome da li preterujete sa rashodima i da li negde treba zavrnuti slavinu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Funkcionišete po sistemu vruće-hladno. Na momenat vam sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi vas uskoro uhvatila panika. Kako prevazići kriznu situaciju? Strepite i postavljate sebi hipotetička pitanja. Savetuje se smirenost. Napokon ostvarujete ono o čemu ste dugo maštali.

23.11 – 20.12. STRELAC
Od drugih očekujete nemoguće, pa su razočaranja očekivana pojava. Smatrate da ste u vezi ili partnerstvu oštećena strana, pa planirate da se povučete iz igre. Stav je pogrešan. Savetuje se da izdržite do kraja, ali da sledećeg puta dobro razmislite šta i od koga treba očekivati.

21.12 – 19.01. JARAC
Smisao za lepe stvari trenutno je izražen, želja da u njima uživate još jača. Ništa sebi ne uskraćujte. Druženje sa Lavovima i Vagama utiče u pozitivnom smislu na raspoloženje. To je bar lako. Posvetite im maksimum pažnje, ali ni Strelce ne zanemarujte, jer su i oni idealna varijanta.

20.01 – 18.02. VODOLIJA
Niste u vrhunskoj formi. Treba se izvesno vreme strpeti i biti manje neurotičan. Ne preterujte sa konsumiranjem hrane, pića, seksa i sl, jer nije pravi trenutak. Obuzdajte svoju prirodu. Odmarajte se uz knjigu ili film ili šetajte po prirodi.

19.02 – 20.03. RIBE
Često vas obuzima osećaj nesigurnosti, pa se povlačite u svoj svet, prepuštajući se pasivno životnoj stihiji. Glavu gore, posmatrajte život sa vedrije strane i uživajte u sitnim radostima. Ne zaboravite ni na ljubav, ali ni na mentalno zdravlje.

OSTAVI KOMENTAR