Start Horoskop Šta ti kažu zvezde za 13.9.2011.

Šta ti kažu zvezde za 13.9.2011.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN
Zahvaljujući pozitivnim planetarnim uticajima, očekuje vas izuzetan uspeh vezan za dom i porodicu. Neki Ovnovi biće u prilici da menjaju stan, a neki da proširuju porodicu. Slobodnim pripadnicima znaka smeši se ono što obožavaju – ljubav. Budite prijemljivi za pozitivne promene koje vam donose planete.

21.04 – 20.05. BIK
Najbitnije je da ste u harmoniji sa samim sobom. Uspeh postižete zahvaljujući obrazovanju i pisanju, ali i ostalim vidovima komunikacije. Iskoristite nagli priliv optimizma. Usmerite ga u onom pravcu u kom je najpotrebniji. Mnogi Bikovi, hteli to da priznaju ili ne, moraće da se usavršavaju i menjaju profesiju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI
Uspeh u finansijskim transakcijama posledica je povoljnih planetarnih uticaja. Iskoristite ih na najbolji mogući način. Od vas se očekuje mnogo, a postavlja se pitanje koliko ste spremni da date. Nastojte da šokirate okolinu svojim kvaliteteima i planirajte da nekuda otputujete.

21.06 – 20.07. RAK
Hitno krenite sa dijetom. Mnogi pripadnici znaka počeli su rapidno da dobijaju na težini, pa se savetuje oprez. Porodična situacija zasad je nepromenjena. Savetuje se da više pažnje posvetite rođacima i prijateljima. Poslovni uspeh.

21.07 – 21.08. LAV
Sve zavisi od toga kako ljudi na vas deluju. Ukoliko promenite pristup životu, neće biti problema. U protivnom, možete sebi iskomplikovati stvari. Stoga se savetuje optimistička orijentisanost. Glavni razlog je taj što imate važan problem koji zahteva rešenje. Maksimalno iskoristite planetarne uticaje.

22.08 – 22.09. DEVICA
Ulažete minimalne napore, a postižete zapažene rezultate. Narednih dana ste u dobrom položaju, što nije za zanemarivanje. Stoga se savetuju budnost i akcija. Kad bolje shvatite o čemu se radi, videćete da se trud isplatio. Sa Strelcima i Lavovima fenomenalno sarađujete. Fokusirajte se na njih.

23.09 – 22.10. VAGA
Zahvaljujući organizatorskim talentima, nižete uspeh za uspehom. To se posebno, zahvaljujući vašim visokomoralnim kvalitetima, odnosi na pravosuđe. Ono što vas koči u daljem napretku jesu preterana arogantnost i dominantan stav u odnosu na najbliže. Prosto ih gušite svojom posesivnošću.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Morate se izboriti sa sopstvenim negativnim osobinama – pre svega sa arogancijom, tvrdoglavošću i uobraženošću – ako želite da uspete. Pošto ste prenaglašeno ambiciozni, ukoliko ne istrajete u ostvarivanju planova, biće nevolje. Zato se savetuju smirenost i istrajnost.

23.11 – 20.12. STRELAC
Da li ste svesni sopstvenih potencijala? Najverovatnije da niste čim se ponašate ležerno. Očekuje vas veliki uspeh u rukovanju tuđim novcem ili preko nasledstva. Na momente možete da zaboravite manu koja se tiče preteranog trošenja novca. Savetuju se štednja i strpljivost.

21.12 – 19.01. JARAC
Bračno-partnerski odnosi trenutno se popravljaju. Imate sreće sa svim problemima koji se odnose na sud. Nesebično poklanjate ljubav svima koji požele da sa vama uđu u bilo kakvu kombinaciju. Ukoliko sarađujete sa Strelcima, možete da se opustite i njima prepustite svoj deo odgovornosti.

20.01 – 18.02. VODOLIJA
Poslove obavljate sa lakoćom i vedrinom. Očekujte uspeh praćen dobrom zaradom. Zahvaljujući odličnim organizatorskim sposobnostima, imaćete izvanrednu saradnju sa kolegama. I zdravstvena situacija se popravljaa. Jedini problem je kilaža, uvećana zbog pojačanog apetita. Rak vapije za vašim društvom.

19.02 – 20.03. RIBE

Narednih dana savetuje se što više sporta i razonode. Još ako krenete u razne berzanske špekulacije… Planetarni aspekti su idealni za izdavaštvo, pa su poželjni novi poduhvati. Sa lakoćom i vedrinom prihvatate izazove. Imate enormne količine kreativne energije i dobrog raspoloženja.

OSTAVI KOMENTAR