457
Šta kažu zvezde za 8.11.2009.

Šta kažu zvezde za 8.11.2009.

457
SHARE

OVAN (21.3.- 20.4.)
U podnevnim satima Mesec ulazi u znak Raka i obrazovaće napet aspekt sa Plutonom i Saturnom. Ovo baš i ne odgovara nežnim dušama, ali većina predstavnika znaka Ovna je prilično borbena i zna šta hoće. Lav vas intrigira.

BIK (22.4.- 21.5)
Pokušaj da obaviš važne razgovore do podne jer posle toga moraćeš da budeš popustljiviji/a, posebno prema Raku. Ako se baviš umetnošću talenti ti dolaze do punog izražaja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Dopadaš se nekome koga često viđaš u školi ali odnosi mogu danas postati prilično komplikovani jer ćeš biti prilično zahtevan/na i svojeglav/a. Moguće je da si nezadovoljan/na svojim izgledom. Javite se drugaru/drugarici.

RAK (22.6. – 22.7.)
Mesec u Raku ti pomaže da ostaneš dosledni sebi ali previše si osetljiv/a i nespreman/na da napraviš bilo kakav kompromis sa članom porodice, posebno sa Jarcem ili Vagom. Posveti više vremena svom zdravlju i izgledu.

LAV (23.7.- 22.8.)
Dan je povoljan za preispitivanje grešaka i pokazivanje saosećajnosti. Ako imaš prognostičke snove, zapiši ih i analiziraj da li ti se obistinilo nešto od onoga što si sanjao/la.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Ako si pod pritiskom između onoga što želi Rak ili Vaga ili Jarac, odluči po svojoj savesti. Mogu ti pomoći Ribe ili Vodolija u vezi sa dilemom koju imaš.

VAGA (23.9. – 22.10.)
Pokušaj da izbegneš konflikt sa Rakom ili Jarcem i misli na svoje dobro. Neko će ti ponuditi pomoć – iskoriti tu šansu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Ovo će ti biti jedan od boljih dana, naročit ako planiraš da se vidiš sa nekim posebnim. Pazi na zdravlje, moguće da ti je pao imunitet.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Nemaš dovoljno strpljenja, posebno ako imaš nezavršene poslove. Trebalo bi da danas nađeš vremena za osobu koja želi da se druži sa tobom.

JARAC (22.12.- 20.1.)
Saturn, tvoj vladalac u Vagi nalazi se u napetom aspektu sa Mesecom u Raku što na tebe deluje prilično deprimirajuće i razdražujuće. Nemoj podlegati strahu. Dobićeš vest zbog koje možeš biti uznemiren/a.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Nemoj se preterano nervirati neko u znaku Raka bude kritikovao/la ili ako te neko bude provocirao razgovorima o onome što te je oduvek izbacivalo iz ravnoteže. Vrlo si ambiciozan/na.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Odgovara ti pozicija Meseca u Raku ali opozicija sa Plutonom u Jarcu ti donosi priličnu dozu uznemirenosti zbog nečega na šta nemate velikog uticaja. Ne možeš lako naći rešenje za probleme.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.