Start Horoskop Šta kažu zvezde za 8.11.2009.

Šta kažu zvezde za 8.11.2009.

SHARE

OVAN (21.3.- 20.4.)
U podnevnim satima Mesec ulazi u znak Raka i obrazovaće napet aspekt sa Plutonom i Saturnom. Ovo baš i ne odgovara nežnim dušama, ali većina predstavnika znaka Ovna je prilično borbena i zna šta hoće. Lav vas intrigira.

BIK (22.4.- 21.5)
Pokušaj da obaviš važne razgovore do podne jer posle toga moraćeš da budeš popustljiviji/a, posebno prema Raku. Ako se baviš umetnošću talenti ti dolaze do punog izražaja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Dopadaš se nekome koga često viđaš u školi ali odnosi mogu danas postati prilično komplikovani jer ćeš biti prilično zahtevan/na i svojeglav/a. Moguće je da si nezadovoljan/na svojim izgledom. Javite se drugaru/drugarici.

RAK (22.6. – 22.7.)
Mesec u Raku ti pomaže da ostaneš dosledni sebi ali previše si osetljiv/a i nespreman/na da napraviš bilo kakav kompromis sa članom porodice, posebno sa Jarcem ili Vagom. Posveti više vremena svom zdravlju i izgledu.

LAV (23.7.- 22.8.)
Dan je povoljan za preispitivanje grešaka i pokazivanje saosećajnosti. Ako imaš prognostičke snove, zapiši ih i analiziraj da li ti se obistinilo nešto od onoga što si sanjao/la.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Ako si pod pritiskom između onoga što želi Rak ili Vaga ili Jarac, odluči po svojoj savesti. Mogu ti pomoći Ribe ili Vodolija u vezi sa dilemom koju imaš.

VAGA (23.9. – 22.10.)
Pokušaj da izbegneš konflikt sa Rakom ili Jarcem i misli na svoje dobro. Neko će ti ponuditi pomoć – iskoriti tu šansu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Ovo će ti biti jedan od boljih dana, naročit ako planiraš da se vidiš sa nekim posebnim. Pazi na zdravlje, moguće da ti je pao imunitet.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Nemaš dovoljno strpljenja, posebno ako imaš nezavršene poslove. Trebalo bi da danas nađeš vremena za osobu koja želi da se druži sa tobom.

JARAC (22.12.- 20.1.)
Saturn, tvoj vladalac u Vagi nalazi se u napetom aspektu sa Mesecom u Raku što na tebe deluje prilično deprimirajuće i razdražujuće. Nemoj podlegati strahu. Dobićeš vest zbog koje možeš biti uznemiren/a.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Nemoj se preterano nervirati neko u znaku Raka bude kritikovao/la ili ako te neko bude provocirao razgovorima o onome što te je oduvek izbacivalo iz ravnoteže. Vrlo si ambiciozan/na.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Odgovara ti pozicija Meseca u Raku ali opozicija sa Plutonom u Jarcu ti donosi priličnu dozu uznemirenosti zbog nečega na šta nemate velikog uticaja. Ne možeš lako naći rešenje za probleme.

OSTAVI KOMENTAR