Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 27. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 27. decembar 2012. godine

SHARE

null

24. rođendan danas proslavlja Hayley Williams, pevačica grupe Paramore.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Za dobro raspoloženje razlog možete naći u zaljubljenosti, popularnosti i mnoštvu spoljašnjih aspekata sreće. Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima, tako da vam ništa drugo nije važno. Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Društveni ste, tako da uglavnom funkcionišete okruženi prijateljima. Nastojte da se udružite sa istomišljenicima; u većini slučajeva, to su srodne umetničke duše. Mnogi Bikovi spremaju se za javni nastup ili započinjanje nove veze. Sva zbivanja su vezana za sklad, lepotu i ljubav. Uživajte dok možete.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Bacate se u srž problema i rešavate ih po cenu totalnog nervnog sloma. Stalno se preračunavate, mozak vam je maksimalno uključen, ali ste ipak nezadovoljni. Bilo bi poželjno da pokušate da se smirite, smanjite obaveze i nerviranja. Uz to, treba biti i oprezan zbog mogućih povreda.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Okolina ima zahteve na koje se ne obazirete. Želite prvenstveno da ugodite sebi, ali to prikrivate, tako da manipulišete i kalkulišete ljudima. Pošto vam prija opuštanje, nastojaćete da slobodne trenutke provedete u društvu adekvatnih osoba. Nemate vremena ni nerava za one koji vas opterećuju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko se osećate prevareno, znajte da ste sami krivi. Previše ste investirali u odnose sa okolinom, idealizovali ljude oko sebe, pa je takav rezultat neminovan. Svako ko je nekad bio očaran, mora jednom biti i razočaran. Čuvajte se gubitaka na materijalnom planu i preosetljivosti. Okrenite se duhovnim vrednostima.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete vanrednu snagu i postižete zavidne rezultate. Svesni problema koje treba rešiti, hvatate se sa njima u koštac i uspeh je tu. Ipak, ne preterujte sa radom, jer možete potrošiti više snage nego što imate. Tek kad nastupi period odmora, shvatićete da ste se preforsirali. Čuvajte se nerviranja i povreda.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pred vama je puno lepih događaja i stvari koje volite. Nimalo se ne dosađujete jer ste okruženi pravim osobama. Sreću upotpunjuju i partner i ostali ukućani. I deca su ta koja vam svojim dobrim ponašanjem pričinjavaju radost. Bavljenje umetnošću čini dan kompletnim.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Stvari se dešavaju munjevito, što vam i odgovara. Finansijska situacija se popravlja, dobijate priznanje, ali i drugi srećni preokreti utiču na to da postajete svesni svog životnog puta i da ga dostojanstveno sledite. Neprijatni događaji su za vama. Prosto ne možete da poverujete da ste ih se rešili.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Optimistički pristup rešenju problema, poriv za proširivanjem ličnih vidika i mnoštvo drugih okolnosti – utiču na to da se dobro osećate. Planete vas u tome svojski podržavaju. Rezultat je poslovni uspeh, putovanje, ili pokroviteljstvo uspešnih ljudi. Iako mnogo radite, upravo na taj način iz sebe izbacujete nervozu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Zašto sebi zadajete previše obaveza i još prihvatate obaveze drugih? Kao da uživate u sopstvenom mazohizmu. Stoga ste umorni, svadljivi i nervozni. Ako budete uspeli da funkcionišete u stilu “baš me briga” i da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i zadovoljni.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Želje se ispunjavaju munjevito. Srećni ste i to osećanje ne pokušavate da prikrijete. Uživate u popularnosti, zaljubljenosti, kompletnom emotivnom zadovoljstvu. Dakle, svi pripadnici ovog znaka imaju razlog da se dobro osećaju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Veza u kojoj se nalazite zasnovana je isključivo na fizičkoj privlačnosti, ili pak maštate o tome. Budući da vaši postupci izviru iz strasti, moguća su i razočaranja. Ukoliko osetite nedefinisane bolove u stomaku, verovatno se radi o slepom crevu.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR