Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. decembar 2011. godine

SHARE

39. rođendan danas slavi glumica najpoznatija po seriji “Čari”, Alyssa Milano.

21.03 – 20.04. OVAN

Sa poslovnih problema prelazite na ljubavne. Nedostaje vam inspiracija, a umorili ste se od inovacija, pa želite da sa voljenim bićem na miru provedete slobodne trenutke. Tu tek nastaje problem, jer dotična osoba mnogo priča. Time samo pojačava vaše nezadovoljstvo, jer vi biste da se mazite i ćutite.

21.04 – 20.05. BIK

Idealizujete voljenu osobu, pa ste očigledno na pogrešnom putu. Ukoliko se iluzija raspršila, znajte da su aspekti za bavljenje umetnošću jaki, pa se okrenite njoj: bićete srećniji i zadovoljniji, jer što je mašta izraženija, kreativnost je veća. Jedna Riba vam pomaže da se iskažete na pravi način. Ne potcenjujte je.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Idealan dan da sa reči pređete na delo. Odlučili ste se za zdrav pristup životu. Još ako budete ljubazniji prema onima koji vam nisu po volji, biće sjajno!

21.06 – 20.07. RAK

Rakovima bi društvo Vodolije pomoglo da prevaziđu krizu subjektivne prirode. Iako se ne radi o idealnoj astrološkoj kombinaciji, činjenice ukazuju na suprotno. Upotpunjujete se i smislom za humor razoružavate protivnike, tako da dižu ruke od vas. Napokon na miru razmišljate o porodičnom slavlju.

21.07 – 21.08. LAV

Mnogi pripadnici ovog sujetnog znaka biće izloženi pogledima javnosti i poželeće da ostave što bolji utisak. Ne sumnjajte u sebe, pa samim tim ni u uspeh. Partner je zaslužan za to što se dobro osećate. Ukoliko ste usamljeni, postarajte se da to nekako prevaziđete.

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve što ste u životu postigli – postigli ste zahvaljujući vlastitim nastojanjima. Današnje aktivnosti idu tome u prilog. Razmišljate o sebi analizirajući sopstvene postupke, u želji da budete savršeni. Možda treba prepoloviti želje?

23.09 – 22.10. VAGA

Iako su sukobi sa voljenom osobom i strahovi vezani za njenu finansijsku situaciju poprimili nezamislive razmere, morate biti svesni da se zapravo ne bojite toga da će se njoj nešto desiti, već strahujete iz krajnje sebičnih razloga. Umesto što ste unapred nezadovoljni, izvucite iz rukava umetničke potencijale. Razmišljajte pozitivno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Okruženi ste klevetama i prevarama. Oprezni ste, pa se unapred distancirate od neugodnosti. Dajete prednost stvarima koje donose vidljive rezultate, čime protivnike ostavljate u čudu. Pitaju se šta se to zbiva?

23.11 – 20.12. STRELAC

Ako počnete da tražite dlaku u jajetu, normalno je da ćete shvatiti da problema ima bezbroj. Stoga ne čačkajte mnogo, već nastojte da ostatak dana provedete u društvu osoba koje odgovaraju vašem senzibilitetu. Partner bi voleo da mu pružite malo pažnje. Budite širokogrudi u tom smislu.

21.12 – 19.01. JARAC

Bunite se protiv svega što vas ograničava. Nije vam lako, a napor da prebrodite krizu prevazilazi sva očekivanja. Neočekivani događaji još više potenciraju nezadovoljstvo. Samo vas Vodolija razume, pa nastojte da budete u njenom društvu; normalno, ako budete te sreće, jer ona je prilično zauzeta.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pravite dalekosežne planove. Očekuju vas iznenađenja, jer on nije imao vremena da čeka na vas. Dok se opterećujete sporednim stvarima, on odlazi ko zna kuda? Menjate predmet interesovanja. Prehlada ograničava slobodu kretanja.

19.02 – 20.03. RIBE

Pod snažnim i toplim ljubavnim zracima trenutno se grejete i uživate. Skloni ste preterivanjima, posebno kada su u pitanju slatkiši. Emotivno zadovoljstvo je rezultat rešenih problema. To ne znači da treba da se opustite – poželjno je i dalje biti oprezan. Finansijska situacija nagoveštava oprez.

OSTAVI KOMENTAR