Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 7. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 7. decembar 2011. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja australijska glumica Emily Browning

21.03 – 20.04. OVAN

Rešavate probleme, pa zaboravljate na lično nezadovoljstvo. Ukoliko shvatite šta zapravo hoćete, biće sjajno. U protivnom, okolinu ćete zamarati nezadovoljstvom izazvanim neostvarenim ličnim ambicijama. Mnogi Ovnovi imaju kvalitete, ali šta vredi kad ne umeju da ih plasiraju. Neka bar razmisle o tome.

21.04 – 20.05. BIK

Partner pokušava da vas izbaci iz ravnoteže, ali se ne date. Iako ste osetljivi na njegove otrovne opaske, terate uporno po svome. Budući da ste pod snažnim Mesečevim uticajem, ako želite bolje da funkcionišete, izađite na svetlost dana. Više kiseonika i prirode ne bi bilo na odmet. To je bar lako.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Lično nezadovoljstvo prebacujete na druge. Lakše je priznati tuđe nedostatke i uvideti sitne greške sa strane nego sopstvene probleme koji prevazilaze sva očekivanja. Šta čekate? Krenite sa velikim spremanjem ispred svog praga. Ako nastavite ovako da se ponašate, imaćete ozbiljnijih nervnih problema.

21.06 – 20.07. RAK

Nezadovoljni ste i nesigurni, što dovodi do psihosomatskih bolesti. Niste razradili plan i ne znate čemu treba dati prioritet. Stoga je poželjno okrenuti se radu, jer samo tako možete postići duševni mir. Ukoliko se budete opterećivali drugima i njihovim izlivima besa, samo ćete se nervirati. Prihvatite savet Device.

21.07 – 21.08. LAV

Doživljavate nesklad na svim nivoima. Delimično je kriva okolina, ali ste i vi doprineli da dođete u tu situaciju. Osetljivi ste na partnerove uticaje, a ponekad i nisu neosnovani. On na vas utiče jače nego što mislite. Od Škorpije potražite savet kako biste što bezbolnije izašli iz krize.

22.08 – 22.09. DEVICA

Izvesna situacija koja vas je zadesila utiče na to da ne možete da se snađete. Prosto ne znate odakle da krenete kako biste bolje funkcionisali. Možda bi vas neko do čijeg mišljenja držite mogao pravilno usmeriti? Ne dozvolite da pobedi pesimizam, jer imate puno kvaliteta i možete rešiti problem.

23.09 – 22.10. VAGA

Pravite novu strategiju, jer stara više ne donosi rezultate. Potreban vam je kratak predah od druženja, tako da u samoći možete da slažete kockice i sumirate utiske.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Imate odane prijatelje među devojkama, pa se nadajte lepom događaju sa te strane. Ukoliko planirate slavlje ili putovanje, pravi je momenat da donesete odluku. Poželjno je da sa društvom budete na distanci, jer su odnosi sa njima samo na prvi pogled zadovoljavajući. Niste ni izdaleka zadovoljni.

23.11 – 20.12. STRELAC

Imate podršku Blizanca, koji jedino u Vašem društvu nije “nezgodan”. Sa nekim se dopisujete i planirate buduće događaje. Pošto još uvek imate nerešenih problema, sačekajte koji dan pre nego što donesete konačnu odluku.

21.12 – 19.01. JARAC

Izuzetno plodan dan. Ostvarujete sve što ste naumili, što se posebno odnosi na umetničke težnje. Većina pripadnika ovog praktičnog znaka teži perfekcionizmu i lepoti, pa ima i sve šanse da se lepo oseća; posebno ako je okolina razume. U protivnom, uzalud se dokazuje i nervira.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sve se dešava iznenada. Spontanost prija, jer ne volite da planirate unapred. Pošto neko iz okoline minira vaše aktivnosti, budući da ste spremni za saradnju, odlučujete se za miran razgovor. Mnogi su posve nespremni da izađu u susret nekim vašim zahtevima. Oslonac pronađite u samom sebi.

19.02 – 20.03. RIBE

Mogući su nesporazumi, nastali kao posledica preosetljivosti u komunikaciji sa okolinom. Radite na jačanju praga tolerancije. Ako nastavite da iz okoline eliminišete jednu po jednu osobu, ostaćete sami na svetu. A šta onda? Čovek je društveno biće, tako da mora kontaktirati sa ljudima.

OSTAVI KOMENTAR