Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 23. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 23. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 62. rođendan proslavlja legendarni muzičar Bruce Springsteen.

21.03 – 20.04. OVAN

Preterano se naprežete i precenjujete sebe. Pošto na neugodnosti ne možete da utičete, pomirite se i shvatite da one zavise od viših okolnosti. Zbog njih se ne vredi nervirati.

21.04 – 20.05. BIK

Nejasno sagledavate trenutne okolnosti. Osobu suprotnog pola, bilo da je to roditelj, partner ili prijatelj, pogrešno procenjujete.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U fazi ste zgrtanja para i zakasnelih potraživanja. Funkcionišete isključivo na tom planu i dobro se snalazite. Planetarni aspekti ukazuju na mogućnost anemije. Obratite pažnju na kvalitet ishrane, ali i izbegavaje nerviranja.

21.06 – 20.07. RAK

Po glavi vam se motaju razne stvari. Čim nastupi zdravstveni problem, postajete uplašeni. Razlog je samo delimično opravdan, a više je odraz vašeg psihološkog profila. Pošto još nije sezona posla, bar ovu brigu ostavite za sutra.

21.07 – 21.08. LAV

U svom ste elementu. Uživate u društvu voljene osobe. Ako ste usamljeni, to vam ni najmanje ne smeta, jer ste zadovoljni sobom. Ego je nahranjen, pa možete mirno da se prepustite događajima. Sve ide kao što ste planirali, posebno na emotivnom planu

22.08 – 22.09. DEVICA

Hteli biste da sve bude pod konac, što je za vas normalno, ali okolini ide na živce. Otuda sukobi i nerviranja. Ukoliko se odmarate, teško možete da se opustite, ali ako radite, perfekcionizam i obraćanje pažnje na sekundarne stvari postaje zaista opterećujuće. Očekujte zadovoljavajući finansijski dobitak.

23.09 – 22.10. VAGA

Za malaksalost i nezadovoljstvo krive su zvezde. One su u nepovoljnim aspektima, ali će problem uskoro biti rešen. Opšte stanje je konfuzno, haotično na svim poljima, a vi teško možete da nešto konkretno preduzmete. Savetuje se pasivnost. Odmarajte se i uzimajte dovoljno tečnosti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Gde god da se nalazite, bilo bi vam lepše da ste negde drugde. Nikako da se smirite i skrasite. Čeznete za starim vremenima i prijateljima, jer niste dovoljno jaki da se nosite sa trenutnim izazovima. Upravo je nešto krenulo, što obećava optimistički razvoj događaja. Strpite se.

23.11 – 20.12. STRELAC

Razmišljate o školi i školskim obavezama. Kao da zapostavljate značajnije privatne probleme. Maksimalno se iscrpljujete, uglavnom van kuće. Opustite se i uživajte, jer će uskoro nastupiti period koji od vas očekuje puno odgovornosti i novih obaveza, i to prijatnih!

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto vam nedostaje smisao za praktične stvari, nervirate se i živite u svetu mašte. Radite na jačanju nervnog sistema, tako što ćete se pomiriti sa činjenicom da ste sami sebi najjači oslonac.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Okupirani ste novim stvarima i izazovima. Bićete u situaciji kada oštroumnost stupa na scenu i kada vešto uzvraćate na udarce sa strane. Ne funkcionišete u stilu “ko tebe kamenom, ti njega hlebom”. Naprotiv. Dajete jasno svima do znanja ko ste i koliko vredite. Možda ste zato uspešni?

19.02 – 20.03. RIBE

Pokušavate da sa partnerom nađete zajednički jezik, ali to ide sve teže. Malo je pripadnika znaka, i to viših tipova, koji u vezi s tim nemaju problema. Većina Riba se koprca u želji da bude cenjena od osoba iz najbliže okoline. Uzalud. Podržavaju vas osobe sa strane, a od ukućana slaba vajda!

OSTAVI KOMENTAR