Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 22. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 22. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 19. rođendan proslavlja glumica i pevačica Selena Gomez.

21.03 – 20.04. OVAN

Zaljubljeni ste, mada partner polako izmiče kontroli. Iako misli da će vam uteći, vara se, jer kad se vi na nekog usredsredite, nema te osobe koja može da odoli vašem šarmu. Savetuje se oprez pri finansijskim ulaganjima i umerenost u porocima. Pošto posedujete neumornu energiju, koristite je za učenje i kreiranje odnosa u bližoj okolini. Nalazite se u situaciji koja zahteva donošenje bitne odluke. Morate nešto da presečete. Kolebate se.

21.04 – 20.05. BIK

Zbog čega ste nesigurni kad svi argumenti idu vama u prilog? Osećanje društvene neprihvaćenosti i strah od moguće odbačenosti – nemaju realnih osnova i proizvod su vaših ličnih projekcija. Neka vas događaji vezani za dom i porodicu ne iznenade. Neko od ukućana zadaje vam brige, a vi se, budući na ivici nerava, teško kontrolišete. Izlaz je negde na pola puta. Malo popustite i ne preterujte sa izlivima osećanja. Postoji mogućnost stvaranja boljih životnih uslova praćenih većom sumom novca, ali ne želite da to iko sazna. Stomačne tegobe.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Mnoge stvari vam odvlače pažnju. Zaokupljeni ste novim planovima i idejama. Dan provodite u dobrom raspoloženju, zadovoljni postignutim. Hiperaktivni ste, i to s razlogom. Treba iskoristiti povoljan period što je moguće konstruktivnije. Morate se prilagoditi događajima i prihvatiti činjenicu da ulazite u novo životno razdoblje. Nalazite se u fazi preispitivanja, razmišljanja o identitetu, o odnosima sa okolinom. Pošto se od vas očekuje da se povinujete tuđoj želji, to i učinite, ali ne razmišljajte o revanšu. Budite nesebični.

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi su trenutno okupirani poslom i zdravljem. Nisu potpuno zadovoljni jer misle da mogu i bolje. Pokušajte da izvršite zamenu teza u pogledu raznih vrednosti, te da se, ukoliko ne možete nešto da postignete, zadovoljite lošijom varijantom. U odnosima sa okolinom oseća se vaša superiornost. Pametnije bi bilo da napravite kratak predah i aktivirate poznanstva, družite se i volite. Ovo poslednje je najdelotvornije, pod uslovom da imate koga.

21.07 – 21.08. LAV

Romantično ste raspoloženi, željni promena, posebno na emotivnom planu. Ljubavi nikad dosta! Slobodne trenutke provodite u kreativnom raspoloženju, u želji da budete zapaženi. Svojim detinjastim, tobože naivnim, šarmom plenite sve, a osmehom razoružavate voljenu osobu. Nezadovoljni ste postignutim poslovnim rezultatima. Ne možete uvek imati baš sve. Bavite se onim stvarima u kojima ste uspešni. Pohvala je adekvatan lek.

22.08 – 22.09. DEVICA

Što više sebi zadate obaveza, to će biti bolje. Naredni dani su povoljni za ostvarivanje ne samo poslovnih ideja već i onih vezanih za privatnost. Pošto vas očekuje težak rad, psihički se spremite za njega. Kolebate se da li da investirate u kuću ili u sebe. Pošto ovo drugo retko činite, kupite nešto od garderobe. Ostale investicije mogu da čekaju. Želite da udovoljite i ličnim potrebama, ali i potrebama članova porodice.

23.09 – 22.10. VAGA

Umetničke sklonosti su po običaju jake, pa ćete nastojati da ih na sebi svojstven način sprovedete u delo. Niko ne sumnja u uspeh. Pošto želite da prijatelje zasenite svojim kvalitetima i sjajem, razmišljate o organizovanju javnog skupa u kome bi vaša malenkost bila u prvom planu. Uspećete. No, prijatelji vas neće ostaviti na miru. Gnjaviće vas osoba koja ima emotivnih problema tražeći savet.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Veliki posao je u igri. Pošto krupne izazove rešavate kao od šale, a gubite se kod sitnica, ova situacija vam u potpunosti odgovara. Uspećete da se dokažete i pokažete sve svoje kvalitete. Dan je dobar za sve odluke, počev od potpisivanja sporazuma do venčanja. Ovnovi i Strelci daju vam savet i inspiraciju. Moguća je sklonost ka prehladama, ali nema razloga za brigu. Dovoljno će biti da malo ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

23.11 – 20.12. STRELAC

Od drugih dosta očekujete. U fazi ste iščekivanja radosnog događaja. Puno sreće vas prati na svakom koraku. Od nekoga ćete dobiti poklon, ali ćete se pokajati što ste ga primili. Planirate putovanje i s tim u vezi kontaktirate sa inostranstvom. Riba vas u svemu podržava. Odlično sarađujete. Pošto ste preterali sa sebičnošću, morate se otvoreno suočiti sa pravim stanjem stvari i naučiti da ne uzimate samo za sebe, već i da dajete.

21.12 – 19.01. JARAC

Bežite od odgovornosti. Zbog čega ste započeli više poslova i ostavili ih nezavršene? To ne liči na vas. Okrenite se podsvesti, jer vam ona može pomoći da nađete sebe i prestanete da posmatrate život kao san. Iscrpljeni ste usled preteranog rada. Ubuduće morate voditi računa o sopstvenim kapacitetima i ne raditi mimo mogućnosti. Okolina nije kriva, već ste sami doprineli da dođe do toga. Ne zapostavljajte voljenu osobu, već joj se prepustite. U toplom zagrljaju rešićete sve probleme.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Biće kratko, ali slatko. Normalno, radi se o ljubavi. Kod vas se te stvari obično dešavaju kad se najmanje nadate. Pomažu da se bolje osećate i povratite sigurnost u sopstvene vrednosti. Bik ili Lav čini sve da vas zavede, a “teško žabu u vodu naterati”. Ukoliko želite da obogatite život, a da pri tom ne budete samo rob niskih strasti, okrenite se i kreativnom radu. Osećate potrebu da se družite, ali od sebe udaljavate osobe koje vam ukazuju na realnost i koje vas kritikuju.

19.02 – 20.03. RIBE

Srećne okolnosti idu vam naruku. Iskoristite ih. Pravi je momenat za akciju, a pogrešan za razna filozofiranja. Imaćete podršku prijatelja i saradnika, posebno Strelca, u rešavanju problema. Vodolija vam nudi nov pristup u prevazilaženju problema. Smatrate da nije u pravu, pa odbijate njen predlog. Mogući su porodični problemi, zbog kojih ste zabrinuti. Možda imate razloga za to, ali za nesigurnost nipošto nemate. Posedujete autoritet i umete da se dominantno držite tamo gde treba.

OSTAVI KOMENTAR