Start Horoskop Tvoje zvezde za 28. jun, 2010. godine

Tvoje zvezde za 28. jun, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Još uvek ste dobro raspoloženi, ali ukoliko se budete nemilice rasipali, doći ćete u suprotnu situaciju. Partnera idealizujete, tako da vam uskoro ne gine razočarenje. Pošto je dan idealan za umetnost, a loš za materijalna ulaganja i praktične stvari, posetite pozorište – bolje ćete se osećati.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Bikovima prija druženje sa umetnicima, jer i sami poseduju talenat. Kroz razgovor sa ljudima koji se bave umetnošću oni razmišljaju o tome kako da ispolje svoje snažne inspirativne mogućnosti. Dan je odličan i za ljubav, pa pokušajte sve to da ukomponujete. Trenutno vam Lavovi odgovaraju više od Škorpija.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pošto radite više poslova istovremeno, malo se odmarate, a puno nervirate, pa je stresno stanje evidentno. Aerobik i sport uz što više kretanja – sjajno je rešenje za izlazak iz krize. Ukoliko budete pasivni i od okoline očekujete razumevanje, a trošite se na nepotrebne stvari – može biti problema.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Iskoristite intuiciju i kreativnost na pravi način ukoliko želite da budete zadovoljni. U protivnom ćete misliti da se lepe stvari dešavaju samo drugima. Uživajte u društvenom životu i ne odbacujte od sebe ljubav. Lav ili Škorpija pokušava da vas zavede. Zašto ne flertujete sa njima? Nemate šta da izgubite.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Lavovima se i dalje smeši sreća. Neka se opuste i uživaju u njoj. Pod uslovom da su dobili nov izvor prihoda, teško će naći vremena za razonodu i uživanje, ali samo saznanje da neko ceni njihov trud i da ga uz to dobro plaća – godi. Satisfakcija i na emotivnom planu. Ukoliko se sve to ne događa, očigledno je da negde grešite.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Razmišljate o okončanju veze ili nekog odnosa koji do sada nije urodio plodom. Ne želite više ništa da trpite, a osećaj sputanosti je reakcija na stanje tihog nezadovoljstva. Napokon ste shvatili odakle vetar duva, problem ste artikulisali, pa sada preostaje finalno razračunavanje. Uspećete, nema šta!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pokušajte da se distancirate od svega što zahteva vaše mišljenje, a što vas može dovesti u sukob sa okolinom. Da li vredi da se zbog toga svađate i prekidate prijateljstva? Pošto ništa ne postižete, već se samo nervirate, birajte neutralne teme. Imate vremena i za druženja, ljubavna posebno. Odgovara vam onaj astrološki znak koji se trenutno vrzma oko vas.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Iako od želje za nametanjem sopstvenih ubeđenja okolini i partneru imate samo štete, to je jače od vas. Trenutno je ta vaša nabeđena superiornost velika prepreka u funkcionisanju. Poželjno je ponekad glumiti bespomoćnost. Planete vam poručuju da se urazumite. Ne morate po svaku cenu biti u pravu.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Uspeli ste da prebrodite krizu i isplivate iz problema, i to onih koji utiču direktno na vaše raspoloženje. Stvari ponovo držite pod kontrolom, uspešni ste i zadovoljni. Sve okolnosti vam idu naruku, pa ih iskoristite. Ne dozvolite da brzopletost i pričljivost pokvare šansu i utiču na negativan ishod događaja.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Poslovni uspeh, zadovoljstvo postignutim rezultatima i vredan rad. To stanje vas drži već nekoliko dana. Na negativne reakcije okoline nemate vremena da obratite pažnju jer ste okupirani obavezama, ne samo poslovnim nego i privatnim. Razmišljate o inostranstvu ili o nekome ko je daleko.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Okupirani ste poslom i obavezama statusne prirode. Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone. Kombinacija mašte i stvarnosti je ono ka čemu treba težiti i što će vam, bar danas, pomoći da dobro funkcionišete. Čuvajte se prevara.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Razmišljate o ljubavi, umetnosti, filozofiji i svim prijatnim stvarima. Ukoliko niste konkretan akter ovih događaja, na indirektan način, kako to Ribe obično čine, pokušavate da nađete kompenzaciju za nezadovoljstvo. Preduzmite nešto konkretnije. Krenite u akciju. Samo tako ćete biti ispunjeniji i imati više para.

OSTAVI KOMENTAR