Start Horoskop Тvoje zvezde za 7. oktobar, 2010. godine

Тvoje zvezde za 7. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04. OVAN Družite se sa starijim i iskusnijim ljudima. Potrebni su vam njihova pomoć i saveti, tako da ste manji od makovog zrna. U sebi osećate tenziju koje želite da se oslobodite. Zbog nekoga patite. Da li se radi o bolesti ili emotivnoj potištenosti – uzrok je individualan. Ne razmišljajte o rastanku.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05. BIK U fazi ste razmišljanja o tome kako da poboljšate finansijsku situaciju. Novca nikad dosta! Da li ste razmišljali o racionalnijem trošenju? Možda bi to bilo bolje nego rastrzanost na više strana. Sve u svemu, dan provodite u potragama za vrednostima u širem smislu te reči. Potražite savet. Koristiće vam.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06. BLIZANCI U fazi ste kad više pričate nego što radite. Osećate da se sve okomilo protiv vas. Razmišljate u pogrešnom smeru. Razloga za to ima bezbroj. Jedan od glavnih je dezorganizovanost i velika podložnost uticajima sa strane. Poželjno je učiti se strpljenju i čekati.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07. RAK Pošto ste ranjiviji nego inače, povlačite se u ljušturu, gde se osećate sigurno. Slobodno vreme koristite da čitate i upotpunite znanja. Odlično sarađujete sa Blizancima, jer od njih imate nešto da naučite. U druženju ste pomalo sebični. Glupo je trošiti vreme na osobe koje vam nisu po meri.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08. LAV Odličan dan za Lavove. Sve je jednostavno. Akcenat stavljate na posao i poboljšanje materijalnih prilika. Pošto ste u fazi ekspanzije, samo nastavite tim tempom. Imate podršku Strelca. On vam u mnogo čemu daje za pravo. Poslušajte ga. Smanjite unos nikotina.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09. DEVICA Ukoliko budete u prilici da nekoga ubeđujete, znajte da to neće teći glatko. Uspećete u verbalnim nastupima, ali rezultate očekujte tek sredinom meseca. Strpljiva ste osoba, pa se nadamo da vam to neće teško pasti. Škorpija vam pomaže da što bolje poslovno funkcionišete.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10. VAGA Vesti iz inostranstva mogu vas opteretiti ako ih primite bez rezerve. Mnoge stvari u poslednje vreme tako doživljavate, pa su nerviranja česta pojava. Pošto zdravlje trpi, morate se ozbiljnije pozabaviti promenom nekih svojih osobina. Na primer, reagujte više glavom nego srcem.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11. ŠKORPIJA Zahvaljujući dobroj moći zapažanja, ostvarićete nešto o čemu ste mogli samo da sanjate. Pošto preterujete sa kritikovanjem drugih, da li ste počeli da razmišljate o sopstvenim greškama? Iskoristite pojačan smisao za diplomatičnost u kombinaciji sa lukavošću kako biste ostvarili cilj.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12. STRELAC Ukoliko stupite u diskusiju sa osobama suprotnog mišljenja, ne samo da ništa nećete postići nego ćete se još i nervirati. U fazi ste kada nemate na šta da se požalite, ali izmišljate probleme. Jedina opasnost vreba u vidu nekontrolisane ishrane, koja se može loše odraziti na zdravlje. Lav je dobitna kombinacija.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01. JARAC Nemate razloga da se žalite, ali se i pored toga osećate nelagodno. Malo pričate, društvo vam ne odgovara, a samoća vas izluđuje. Šta zapravo hoćete? Morate biti fleksibilniji u odnosu prema drugima. Druženje sa Lavom na trenutak vam vraća veru u ljude, koju ste davno izgubili.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02. VODOLIJA Ovih dana ste prijemljiviji na uticaje sa strane nego inače. Mogući su nagli talasi nezadovoljstva i nervoze, iako za njih nemate konkretnog opravdanja. Pošto će ovo stanje potrajati dan-dva, naoružajte se strpljenjem i nađite način da ga prebrodite. Sami najbolje znate šta vas relaksira.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03. RIBE Sa svih strana nalazite reči ohrabrenja i podrške. Stvari nisu baš sjajne kao što na prvi pogled izgledaju, ali možete se osloniti na članove porodice i najiskrenije prijatelje. Ovih dana, sve je u znaku oplemenjivanja okruženja ili razmišljanja o selidbi. Ne zanemarujte mišljenje Raka.

OSTAVI KOMENTAR