Start Fan Pages Zivot iz mog ugla

Zivot iz mog ugla

SHARE

z

Ova strana nije namenjena ničemu posebno. Tu postavljam zanimljive slike, tekstove koji mi se sviđaju, zanimljive nail artove koje vidim na internetu kao i one koje sama radim.

Facebook stranica: Zivot iz mog ugla

Pišem svoja mišljenja o postupcima zvezda ili o tome kako su se obukle. Postavljaću pesme koje mislim da bi svako trebalo da posluša i postavljam zanimljive tutorijale koje pronađem na youtubeu i koje bih volela da podelim sa drugima jer smatram da su korisni. Strana je napravljena skoro, tako da nema mnogo lajkova i molim da je ne ismevate i vređate jer lajkovi ne označavaju uvek i kvalitet. Bilo bi lepo da uđete, možda delimo ista interesovanja. A ukoliko volite Taylor Swift, Selenu ili Bruna ili ukoliko volite da radite na noktima, pravite nakit i slično, onda bi stvarno bilo lepo da posetite stranu jer verujem da će vam se svideti. Hvala Bravu ukoliko ovo objavi i hvala svima vama koji lajkujete stranu. 🙂

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR