168
Zivot iz mog ugla

Zivot iz mog ugla

168
SHARE

z

Ova strana nije namenjena ničemu posebno. Tu postavljam zanimljive slike, tekstove koji mi se sviđaju, zanimljive nail artove koje vidim na internetu kao i one koje sama radim.

Facebook stranica: Zivot iz mog ugla

Pišem svoja mišljenja o postupcima zvezda ili o tome kako su se obukle. Postavljaću pesme koje mislim da bi svako trebalo da posluša i postavljam zanimljive tutorijale koje pronađem na youtubeu i koje bih volela da podelim sa drugima jer smatram da su korisni. Strana je napravljena skoro, tako da nema mnogo lajkova i molim da je ne ismevate i vređate jer lajkovi ne označavaju uvek i kvalitet. Bilo bi lepo da uđete, možda delimo ista interesovanja. A ukoliko volite Taylor Swift, Selenu ili Bruna ili ukoliko volite da radite na noktima, pravite nakit i slično, onda bi stvarno bilo lepo da posetite stranu jer verujem da će vam se svideti. Hvala Bravu ukoliko ovo objavi i hvala svima vama koji lajkujete stranu. :)

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.