Start Fan Pages Želimo da se Casi Angelsi daju u Srbiji!

Želimo da se Casi Angelsi daju u Srbiji!

SHARE

Mi smo fanovi argentinske serije Casi Angeles (Skoro Andeli) i benda Teen Angels. Ova argentinska serija je počela sa snimanjem 2007.godine a poslednja scena je snimljena u novembru 2010.godine.

Web adresa: http://www.facebook.com/pages/Zelimo-da-se-Casi-Angelsi-daju-u-Srbiji/215442821756

Ona spada u grupu najgledanijih serija ovog tipa (serija je bila namenjena deci i tinejdžerima, ali u seriji je ipak uživala cela porodica bez obzira na godine). Sve četiri sezone imaju preko 500 epizoda zajedno i svaka sezona nas uči novim stvarima. Serija je prodata u više od 20 zemalja i iz serije je nastao muzički bend Teen Angels. Bend zajedno sa ostalim glumcima iz serije je počeo da nastupa u najvećem pozorištu u Latinskoj Americi! Bend je svake godine (od 2007-2011.) zimi održavao koncerte u tom pozorištu ali i u celoj Argentini ali i u inostranstvu poput Izraela, Italije, Španije, Meksika itd.Bend je održao oko 400 koncerata za pet godina (bend i dalje postoji ali sa novom članicom – Rocio Igarzabal (jedna od glavnih glumica serije).

null

1.sezona serije (La isla de Eudamon – Ostrvo Eudamon) govori o grupi dece i adolescenata koji žive u jednoj uglednoj fondaciji ali u stvari autor nam govori istinu o njihovim životima, oni su prisiljeni da kradu i da rade za ljude iz te fondacije. Ali kada u njihove živote uđu Cielo Magico (akrobata) i Nicolas Bauer (arheolog) njihovi životi se menjaju, njih dvoje ih uče da ponovo veruju u snove i ljubav i u jedan bolji svet. Na samom kraju sezone se otkriva da je Cielo ustvari anđeo (Što na starogrčkom znači poslanik sreće).

null

2.sezona (El hombre de mil caras – Čovek sa hiljadu lica) prati decu iz fondacije dok odrastaju i dok idu u školu Rockland. Oni su uspeli da se izbore za pravdu i sad zajedno jure snove, dok Cielo ispunjava svoju misiju na našoj planeti – Uči ljude da veruju u jedan bolji svet. Ali sreću i jednog palog anđela…

null

3.sezona (El Principito – Mali princ) govori o bendu Teen Angels (Koji su oformila deca iz fondacije) i njihovim prijateljima i njihovoj misiji da spase mir. Naime, u ovoj sezoni oni putuju 22 godine u budućnost da spasu Paz (ćerku Nicolasa i Cielo, glavnih likova) zato što je ona jedini preostali anđeo na Zemlji. Za to je zaslužna naša nemarnost, ratovi, laži, bol, glad….Ova sezona govori o budućnosti naše planete koja nije toliko svetla. Ali naši junaci uz pomoć muzike, snova i vere uspevaju da je spasu.

null

4.sezona (La Resistencia – Otpor) nam govori o tome šta se dešava kad se strane promene? Kad treba da se izaberu najbolja oružja za borbu: Srce i razum! Kad otkrijemo da je magija realna (zaista jeste realna: magija je verovanje da od ničega može da se stvori nešto – To se dešava kad se rodi dete, kad se rodi ljubav, kad izađe sunce). Nikad ne treba da odustanemo!

Da bi autor uneo nešto novo u seriju on je u svaku epizodu (počevši od 2. sezone) uneo takozvani “OFF”.”Off” je mišljenje o određenoj životnoj temi, koje u svakoj epizodi drugi lik iznosi sa svoje tačke gledišta! Odabrani Offovi čine prvu knjigu ove serije Resiste (Izdrži). Serija ima mnoge prednosti u odnosu na druge serije! Naime, ima veliki broj talentovanih glumaca. Cris Morena, producentkinja zna savršenu kombinaciju, ona ima tri linije glumaca 1.linija su stari i poznati glumci koji su već godinama na sceni 2.linija su popularni glumci koji su sa njom počeli svoju karijeru i 3.linija su mladi talenti izabrani na kastinzima. Zatim, tu je odličan i dinamičan scenario pun komedije, magije i mistike! Odlične pesme i popularan muzički bend!
Trenutno bend (Koji čine Mariana Esposito, Gaston Dalmau, Peter Lanzani, Nicolas Riera i Rocio Igarzabal) održava svoje poslednje koncerte.

I ostavljamo vam jedan video koji smo uradili u okviru fan cluba. Video sadrži scene iz serije, muzičke nastupe kao i poruke glumaca fanovima iz Srbije!

http://youtu.be/rHIzi1ZM0cE

Trejler na srpskom

http://youtu.be/QFH2V51ATrs

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR