Start Fan Pages Winx Club Love Europian

Winx Club Love Europian

SHARE

Winx Club Love Europian je forum o Winx vilama. Iako nas je većina prerasla Winx, mi se i dalje družimo i napredujemo. Sjajne slike, teme, muzika, predivno društvo čeka na Vas.

Web adresa: http://wcle.serbianforum.info/

Glavni administrator foruma je Sandra, ostali administratori su Aleksandra, Mariana, Ivana i Tamara, glavni moderator Adriana, a ostali su Suzana, Sandra i Marija, dok su dizajneri Jovana i Julijana. Forum postoji od 15. jula 2009. godine. Za sada smo skupili preko 990 članova i preko 170.000 postova. Sarađujemo sa drugim forumima, primamo i dajemo savete.

Sadržimo grafički kutak u kojem se možete poigrati sa znanjem raznih grafičkih programa, kao naprimer Photoshopa. Imamo i off-kutak u kojem se možete zabaviti uz različite sadržaje, kao i mesto gde možete izraziti svoj talenat prema književnosti, pa u delu Winx FanFiction možete pisati različite priče. Takođe, na forumu možete naći i časopis, u kojem možete pročitati različite savete i novosti.

Svakim danom forum postaje sve bolji i bolji, te svakim danom imamo sve više članova, i iskustva iza sebe. Učlanite se, jer je ovo jedan od najboljih balkanskih foruma današnjice. Čak i ako ne volite Winx, mi ćemo vas sa dobrodošlicom primiti, jer želimo proširiti svoju zajednicu. Nećete se pokajati ako se registrujete. Čekamo Vas.

null

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR