Start Fan Pages Wanna Be Like Kim

Wanna Be Like Kim

SHARE

Moj blog je posvećen američkoj rijaliti zvezdi – Kim Kardashian. Zašto je moj blog posvećen baš njoj? Hmm…pa,zato,jer mi se sviđa njen stil oblačenja i njen način života, bez obzira šta drugi misle o njoj, za mene i za milione njenih fanova, ona je savršena i podržavam je u svemu.

Web adresa: http://wannabelikekim.weebly.com/

Blog je napravljen pre skoro dve godine i na njemu posetioci mogu naći sve najnovije slike od Kim, sve epizode od Keeping Up With The Kardashians, Kourtney and Kim Take New York i Khloe & Lamar. Svakodnevno objavljujem sve novosti o Kim i nadam se da će vam se dopasti moj blog.

Vlasnica bloga: Katarina Blečić,a pored toga me možete pratiti i na Twitter-u – @WannaBeLikeKim – https://twitter.com/WannaBeLikeKim

Pozdrav! Red heart

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR