377
Wanna Be Like Kim

Wanna Be Like Kim

377
SHARE

Moj blog je posvećen američkoj rijaliti zvezdi – Kim Kardashian. Zašto je moj blog posvećen baš njoj? Hmm…pa,zato,jer mi se sviđa njen stil oblačenja i njen način života, bez obzira šta drugi misle o njoj, za mene i za milione njenih fanova, ona je savršena i podržavam je u svemu.

Web adresa: http://wannabelikekim.weebly.com/

Blog je napravljen pre skoro dve godine i na njemu posetioci mogu naći sve najnovije slike od Kim, sve epizode od Keeping Up With The Kardashians, Kourtney and Kim Take New York i Khloe & Lamar. Svakodnevno objavljujem sve novosti o Kim i nadam se da će vam se dopasti moj blog.

Vlasnica bloga: Katarina Blečić,a pored toga me možete pratiti i na Twitter-u – @WannaBeLikeKim – https://twitter.com/WannaBeLikeKim

Pozdrav! Red heart

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

16 KOMENTARA

  1. Pa djevojka je lijepo objasnila – svidja joj se njen stil,i meni se svidja isto,uvijek je super obucen,to je jedino sto joj moramo priznati ;)

  2. Ti si devojko idiot! Kako ona moze nekome da bude uzor, alooo. To samo pokazuje koliko je iskrivljen danasnji sistem vrednosti!

  3. pa ako neko postuje ono sto ona radi prosipa se sa parama dok neko nema sta da jede i snima neke gluposti i ostalo onda stvarno je taj neko glup

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.