Start Fan Pages Vampires Serbia

Vampires Serbia

SHARE

Vampires Serbia sajt i stranica počeli su sa radom 7. novembra 2011. godine, i nakon više od šest meseci rada postali su jedan od najposećenih fan sajtova na srpskoj internet sceni. Jedno od retkih mesta na internetu na kome se okupljaju ljubitelji vampirskih serija.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/vampires.serbia
Web adresa: http://www.vampires.rs/

Sajt objavljuje sve vesti vezane za serije “Vampirski dnevnici” i “Prava krv”, knjige „Vampirske akademije“, kao i za franšizu “Sumrak sage”. Na njemu rade mladi ljudi, koji pre svega imaju želju da fanovima približe što više pomenute fandome, ali takođe žele da nauče nešto novo i volontiraju kako bi stekli radno iskustvo.

Za samo pola godine koliko postoji, sajt Vampires Serbia postao je jedinstven zbog načina pristupa fanovima. Prvi sajt u regionu koji je pokrenuo podcast emisiju posvećenu Vampirskim dnevnicima, i sigurno jedini fan sajt u svetu koji je napravio pravu dvočasovnu emisiju posvećenu finalu treće sezone ove serije, koja se emitovala uživo preko interneta. Voditelji su se uključivali u emisiju iz dva grada u Srbiji i tokom dva sata zabavljali više stotina fanova. Sajt će svoju vodeću poziciju opravdati u godinama koje slede, jer je jedan od organizatora „Blood Oath“ konvencije zakazane za 2014. godinu u Zagrebu. Sa autorskim tekstovima koji se objavljuju svaki dan, i uzbudljivim projektima koje tek priprema, ovaj sajt polako ali sigurno zauzima svoje mesto među najposećenijim sajtovima u regionu.

null

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR