Start Fan Pages Una Theresa Imogene Healy

Una Theresa Imogene Healy

SHARE

The Saturdays Visit The Empire State Building

Dragi Bravo, pošto sam veliki fan grupe The Saturdays, a nemam baš puno prilika da ih upoznam ili vidim uživo, odlučila sam posvetiti njima svoj Youtube kanal koji nosi ime moje najdraže pjevačice Une Healy.

YouTube kanal: Una Theresa Imogene Healy
Twitter: Una Theresa Imogene Healy

Pored The Saturdaysa (iako su one dosta zastupljene :), pravim lyrics za sve trenutno popularne izvođače poput The Wanteda, Jessie J, Pitbulla, Lady Gage i sl. Pretplaćujem se nazad, samo mi napišite adresu ili ime svog kanala. 🙂 I twitter sam otvorila samo zbog njih, i cilj mi je dovesti ih na Balkan u sklopu njihove World Arena Tour 2014! Na Bravo.rs sajtu se predstavljam kao It’s Me (čisto informativno) 🙂

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR