Start Fan Pages The Vampire Diaries – Serbia

The Vampire Diaries – Serbia

SHARE

Stranica “The Vampire Diaries – Serbia” osnovana je 17. aprila 2009, s ciljem da prati tada novu seriju i približi je fanovima sa ovih prostora, te da ih uvede u svet vampira, vukodlaka, veštica i drugih natprirodnih bića, koja prožimaju dešavanja u ne tako običnom gradiću u Atlanti – Mistik Folsu.

null

Web adresa: https://www.facebook.com/tvd.serbia

Pre svega netipična tinejdžerska drama, sa dozom natprirodnog i stravičnog, ubrzo je opčinila fanove širom sveta a i Srbije, koji predstavljaju njeno najveće dostignuće. Bez fanova, a i izvora gde oni mogu da saznaju sve što ih u vezi serije zanima, ona bi se vrlo brzo ugasila. Od trenutka svog nastanka, ova stranica se po mnogim stvarima razlikovala od ostalih. Stvorenoj, pre svega, kao izvor informacija i profesionalizma, njoj ne manjka ni zabave ni humora, raznih načina da fanovi uživaju razmenjujući utiske o svojoj omiljenoj seriji sa ostalim ljudima, sličnim njima samima.

null

Osmoro administratora se vredno trudi da podeli najnovije informacije sa svojim fanovima u najkraćem roku, pomogne im oko svih nedoumica i pitanja, širi popularnost serije u okviru svoje zemlje. Pored novosti sa tvitera, svakodnevnog praćenja dešavanja u životima glumaca, tvd.serbia se bavi i uvođenjem novih rubrika i akcija u svet fejsbuk stranica. Za specijalne prilike, kao što su rođendani glavnih glumaca, administratori se udružuju sa fanovima i organizuju akcije iz kojih proističe poklon slavljeniku, mali znak pažnje kao dokaz da i Balkan voli vampire. Administratori
Srđan i Aljoša snabdevaju sve ljubitelje ”Vampirskih dnevnika” sa srpskog govornog područja svojim fantastičnim, i pre svega, brzim prevodima najnovijih epizoda. Veoma često se organizuju i “live
chat” kvizovi, koji, pored zabavnog karaktera, za cilj imaju i nagrađivanje najvernijih i najboljih fanova, najčešće originalnim tvd.serbia kalendarima, preko pošte – dovoljan stimulans za dalji rad i praćenje serije.

null

Ovo je samo mali deo onoga što ćete dobiti ako se pridružite stranici, o ostalom se možete uveriti na sledećim kanalima:

https://www.facebook.com/tvd.serbia
https://twitter.com/#!/tvdserbiafb
http://www.youtube.com/user/tvdserbia

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR