706
The Saturdays Fan Club

The Saturdays Fan Club

706
SHARE

st

Dragi Bravo, da li možeš da objaviš stranicu kojom upravljamo moja najbolja drugarica i ja? Veliki smo fanovi grupe The Saturdays, ali one, nažalost, nisu toliko popularne u Srbiji. Ovo je stranica za sve njihove fanove i one koji će to tek postati :)

Facebook stranica: The Saturdays Fan Club

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

5 KOMENTARA

  1. Dragi Bravo, možeš li da objaviš moju stranicu ? Napravila sam je s jedinim ciljem da okupim što više Selenatora i da se svi družimo zajedno. Hvala. :)https://www.facebook.com/Selena.Gomez.Offical.Fans.SBC

  2. Dragi Bravo, možeš li da objaviš moju stranicu ??? Napravila sam je zbog fanova i naravno zbog Selenatora…….    https://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-we-love-you/316492805147428   Pišemo sve novosti o Seleni! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.