Start Fan Pages The medicine for a bad mood? Alex Russo!ೡ

The medicine for a bad mood? Alex Russo!ೡ

SHARE

Ova stranica napravljena je o prelijepoj i talentovanoj glumici i pjevačici Seleni Gomez u ulozi smiješne Alex Russo iz popularne serije “Wizards of Waverly Place”. Na stranici želimo sakupiti puno Selenatora, vjernih Seleninih obožavatelja.

Facebook adresa: http://www.facebook.com/pages/The-medicine-for-a-bad-mood-Alex-Russo%E0%B3%A1/273848916053784

Svi znamo kako je naša Selena postala popularna upravo u toj seriji. Mnogo ljudi voli tu seriju, smije se uz nju i voli način glume Alex Russo. Ona preplavljuje smijehom i pozitivnom energijom.Upravo je zato i volimo. Molili bismo sve njene fanove i fanove te serije da se učlane u stranicu i da prate novosti i zbivanja iz Seleninog svijeta. Također ne želimo da se ova popularna serija zaboravi i padne u vodu, a to se sigurno neće dogoditi dokle god postoji ova stranica. 🙂

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR