Start Fan Pages Taylor Swift come to Serbia

Taylor Swift come to Serbia

SHARE

Facebook stranicu “Taylor Swift come to Serbia” su osnovala dva “Swiftyja” iz Srbije, Sonja i Sara, u aprilu ove godine, sa samo jednim ciljem: da američka kantri pevačica, Taylor Swift, 2013. godine, na svojoj trećoj svetskoj turneji, poseti i našu zemlju.

Web adresa: https://www.facebook.com/TaylorSwiftComeToSerbia
YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/TaylorSwiftSerbia

Do sada smo napravile video “13 reasons why we want Taylor Swift in Serbia” i “Serbia needs Taylor Swift”, u kom smo sakupile tvitove srpskih fanova sa lepim porukama i pozivima u Srbiju. Uskoro ćemo napraviti novi, “Serbia loves Taylor Swift”, u kojem će fanovi tu rečenicu ispisati na najkreativniji način. Takođe smo uspele da obavestimo Taylorinog menadžera i jednog člana njenog benda da želimo da dođe kod nas!

null

Želimo da vidimo Taylor i njen bend u Beogradskoj areni, da igramo i pevamo iz sveg glasa, da vidimo stihove ispisane na njenoj levoj ruci i broj 13 na desnoj. Da je upoznamo na žurki pod nazivom “T-Party” koju organizuje nakon svakog koncerta za najvernije fanove. Ta jedna noć bi za nas bila najlepša noć ikada. Naš san je da je upoznamo. Pridružite nam se i tako pomozite da ga ostvarimo.

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR